Render performansı ve edit gibi şeylerle uğraşmıyorum.5070Ti demek;
- Daha iyi Ray Tracing performansı
- DLSS 4
- Multi Frame Generation (MFG)
- Genel olarak bir tık daha iyi saf güç
- Çok çok çok daha iyi edit, render performansı
- Oturmuş Nvidia teknolojileri
- İkinci el satışı kolaylığı
Ben olsam 5070Ti alırdım. Tercih sizin.
Sistem parçalarımı tamamen topladım(klavye mouse, ekran dahil), sadece ekran kartı almam gerekiyor. Benim arada kaldığım nokta sadece oyun için 8 bin tl fark verip 5070ti almaya değer mi ?NVIDIA zorunlu değilse 9070XT üstüne 5070 Ti için o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum. O para ile ya PC'ye daha iyi parçalar ya da kullanım deneyimini inanılmaz arttıracak kaliteli PC ekipmanları alınabilir.
5070 Ti demek;
- Daha iyi Ray Tracing performansı
- DLSS 4
- Multi Frame Generation (MFG)
- Genel olarak bir tık daha iyi saf güç
- Çok çok çok daha iyi edit, render performansı
- Oturmuş NVIDIA teknolojileri
- İkinci el satışı kolaylığı
Ben olsam 5070 Ti alırdım. Tercih sizin.
Render performansı ve edit gibi şeylerle uğraşmıyorum.
Geri kalan özellikler konusunda Nvidia kadar olmasa da ona çok yakın olacak şekilde Amd'de sahip sanırım artık. Bu fark aradaki 8 bin tl'lik fiyat farkına değer mi ?
Sistem parçalarımı tamamen topladım(klavye mouse, ekran dahil), sadece ekran kartı almam gerekiyor. Benim arada kaldığım nokta sadece oyun için 8 bin tl fark verip 5070ti almaya değer mi ?
Render performansı ve edit gibi şeylerle uğraşmıyorum.
Geri kalan özellikler konusunda NVIDIA kadar olmasa da ona çok yakın olacak şekilde AMD'de sahip sanırım artık. Bu fark aradaki 8 bin TL'lik fiyat farkına değer mi?
Sistem parçalarımı tamamen topladım(klavye mouse, ekran dahil), sadece ekran kartı almam gerekiyor. Benim arada kaldığım nokta sadece oyun için 8 bin TL fark verip 5070 Ti almaya değer mi?
8k fark az değil ama bence verilebilir bir fark. Tabii tercih meselesi. Bütçem yetiyorsa düşünmeden 5070Ti alırım. Tercih kullanıcının.Değmez. 9070XT alın. Gamepad yoksa gamepad alabilirsiniz. Ekstra isterseniz VR gözlüğü veya 2. el G29 bakılabilir. Çok istiyorsan cidden paranı harcayabileceğin tonla yer var açıkçası.
Dostum vidoda 35.700TL diyor. Şu an 33.200TL'ye Gigabyte var en ucuz Gainward bile 41K yani şu an evet eski fark olmasa da hala 8000TL fark var ki ben gidip Gainward'ın önceki nesil soğutma performansını beğenmediğim için Gainward almam. Galax 42'K onu aldığında zaten aradaki fark 9000TL oluyor zaten.
Şu an evet eski fark yok ama 2 kartın da en ucuz alınabilir fiyatlarına bakınca. Dediğim gibi Gainward olanı saymıyorum. Saysam bile 8000TL saymazsam da 9000TL fark var yani gene az bir fark değil.