9070XT vs 5070

Mudhe

Hectopat
Önelikle iyi günler. Bu konuyu açmamın sebebi daha öncesinde almış olduğum 9070XT yazılım hatası aldığım için burada konu açmıştım. Buradan destek alınca da çözemeyince sorunu ASUS garantisine gönderdim. ASUS garantisine gönderdikten sonra ürünüm için iade süreci başlatılmış. Şimdi iade olduğunda 33000 TL bana iade edilecek ve şu an aynı kart 39000 TL. Eğer değişim istersem (büyük ihtimalle öyle bir hakkım var) aynı ürünü tekrar verecekler ama tekrar aynı yazılım sıkıntıları almaktan korkuyorum açıkçası. Forumda 9070XT ekran kartı kullanan var mı benim gibi sorunlar hiç oldu mu?

Ekran kartındaki sorunla ilgili açtığım konu: RX 9070 XT - 7800x3D oyun oynarken oyun atıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 9070XT tercih ederdim.Fsr 4.0 ile dehşet oldu.

sırf bu yüzden 9070 xt almaktan vaz geçmiştim yazılım hatalarından oyüzden 5070 aldım alabilirsen 5070 ti al.

tek banamı geliyor ama inno3d çok çirkin kart üretiyor

INNO3D ve N11'den ekran kartı alınır mı? Bir sıkıntı yaşar mıyım?
Benim konuda bahsetmek istediğim 9070XT kullanan var mı şu an onu merak ediyorum bir tek benim başıma mı geldi

INNO3D ve N11'den ekran kartı alınır mı? Bir sıkıntı yaşar mıyım?
Benim konuda bahsetmek istediğim 9070XT kullanan var mı şu an onu merak ediyorum bir tek benim başıma mı geldi
Forumda 9070 XT ile ilgili sıkıntı yaşayanların bir çok konusunu gördüm özellikle Sapphire modellerde. Bence en mantıklı seçenek N11 deki INNO3D 5070 Ti'ı almak olur, soğutması yeterli bir model, sadece tasarım olarak pek cezbedici değil ama sıkıntı yaşatmaz.

Selamlar hocam. Bende 9070 xt ve 5070 ti arasında kaldım. Nvidia'nın ciddi driver problemleri vardı. Çözüldü mü o, devam ediyor mu? Bir bilginiz var mı. Eğer o sorunlar devam ediyorsa hala düşünmeden 9070 xt alınmalı bence

Driver sorunları çözüldü. Onun haricinde İlk başlarda eksik ROP sorunu vardı ama şuan o sorun da kalmadı yada denk gelme ihtimali aşırı düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…