9070XT vs RTX 5070 Ti

Mfg ile baya performans artışı oluyor ve dlss 4 ile. Aklımı bunlar karıştırıyor daha çok. Ray tracing felan da açmak istiyorum onun için

9070XT alabilirsiniz.

Mfg ile baya performans artışı oluyor ve dlss 4 ile. Aklımı bunlar karıştırıyor daha çok. Ray tracing felan da açmak istiyorum onun için.
Daha düz FG bile adamakıllı her oyunda çalışmıyor. FG'nin oluşturduğu yapay kareler bazı insanların gözüne çok batıyor bir de. MFG'nin ürün alırken geçerli kabul edilebilecek bahanelerden biri hâline gelmesi için daha çok yolu var. RT'de ise RX9000 serisi gayet kabul edilebilir bir performans veriyor.

MFG ile bayağı performans artışı oluyor ve DLSS 4 ile. Aklımı bunlar karıştırıyor daha çok. Ray Tracing falan da açmak istiyorum onun için

MFG 9070XT'de de açılıyor. Performansı nasıldır bilmiyorum tanıtımda çok iyiydi. Ama bütçe varsa kesinlikle NVIDIA daha iyidir.

9070 XT şu anda ederinin çok üstünde. Beklerim diyorsanız stokların artmasını bekleyin. Beklemek istemiyorsanız 5070 Ti 41.000 TL'ye daha makul bir tercih olacaktır.

İleride 4k çözünürlükte her iki ekran kartı da tıkanacak. Ben olsam teknolojileri nedeniyle 5070 ti tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…