2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Eylül 2023 #11 Utku92 dedi: Yok beni arayanlar yabancıydı. Genişletmek için tıkla... Onlar bizi de arıyor zaten de bu numara Türk kökenli. batsman44 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyor. ekran dedi: Kahvedeki dayılar gibi konuşacağım ama hazinede para kalmayınca konu vatandaşın bilgilerini satmaya kadar düştü. Genişletmek için tıkla... Kahvedeki dayılar ekonominin gücünden bahsediyor. Bu aramanın da veri satmayla alakası yok çünkü adamı hattının sahibi arıyor.
Utku92 dedi: Yok beni arayanlar yabancıydı. Genişletmek için tıkla... Onlar bizi de arıyor zaten de bu numara Türk kökenli. batsman44 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyor. ekran dedi: Kahvedeki dayılar gibi konuşacağım ama hazinede para kalmayınca konu vatandaşın bilgilerini satmaya kadar düştü. Genişletmek için tıkla... Kahvedeki dayılar ekonominin gücünden bahsediyor. Bu aramanın da veri satmayla alakası yok çünkü adamı hattının sahibi arıyor.
batsman44 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #12 222744 dedi: Onlar bizi de arıyor zaten de bu numara Türk kökenli. Şaka yapıyor. Kahvedeki dayılar ekonominin gücünden bahsediyor. Bu aramanın da veri satmayla alakası yok çünkü adamı hattının sahibi arıyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten o aradı sandım
222744 dedi: Onlar bizi de arıyor zaten de bu numara Türk kökenli. Şaka yapıyor. Kahvedeki dayılar ekonominin gücünden bahsediyor. Bu aramanın da veri satmayla alakası yok çünkü adamı hattının sahibi arıyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten o aradı sandım
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Eylül 2023 #13 222744 dedi: Kahvedeki dayılar ekonominin gücünden bahsediyor. Bu aramanın da veri satmayla alakası yok çünkü adamı hattının sahibi arıyor. Genişletmek için tıkla... Ben dolandırıcıdır diye düşünmüştüm beni de Hintler arıyor her gün bu tarz 2-3 tane konu açılıyor.
222744 dedi: Kahvedeki dayılar ekonominin gücünden bahsediyor. Bu aramanın da veri satmayla alakası yok çünkü adamı hattının sahibi arıyor. Genişletmek için tıkla... Ben dolandırıcıdır diye düşünmüştüm beni de Hintler arıyor her gün bu tarz 2-3 tane konu açılıyor.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.447 Çözümler 15 4 Eylül 2023 #14 9333 telefonda kalan dakika, internet vs. sorgulamak için bir arama platformudur. Orayı aradaıktan sonra mesaj şeklinde kaç dk kaldı vs. sorular için mesaj gönderilir.
9333 telefonda kalan dakika, internet vs. sorgulamak için bir arama platformudur. Orayı aradaıktan sonra mesaj şeklinde kaç dk kaldı vs. sorular için mesaj gönderilir.
batsman44 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #15 Aradıklarında açıp dalga geçsem ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #16 222744 dedi: Onlar bizi de arıyor zaten de bu numara Türk kökenli. Şaka yapıyor. Kahvedeki dayılar ekonominin gücünden bahsediyor. Bu aramanın da veri satmayla alakası yok çünkü adamı hattının sahibi arıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz acele yazdım ama dolaylı olarak öyle bir sorun da var.
222744 dedi: Onlar bizi de arıyor zaten de bu numara Türk kökenli. Şaka yapıyor. Kahvedeki dayılar ekonominin gücünden bahsediyor. Bu aramanın da veri satmayla alakası yok çünkü adamı hattının sahibi arıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz acele yazdım ama dolaylı olarak öyle bir sorun da var.
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Eylül 2023 #17 batsman44 dedi: Aradıklarında açıp dalga geçsem ne olur? Genişletmek için tıkla... Babam sürekli arayınca açıp robot kadına sövüyordu sonra bir daha aramadılar.
batsman44 dedi: Aradıklarında açıp dalga geçsem ne olur? Genişletmek için tıkla... Babam sürekli arayınca açıp robot kadına sövüyordu sonra bir daha aramadılar.
batsman44 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #18 ekran dedi: Babam sürekli arayınca açıp robot kadına sövüyordu sonra bir daha aramadılar. Genişletmek için tıkla... Bir kere deneyeceğim.
ekran dedi: Babam sürekli arayınca açıp robot kadına sövüyordu sonra bir daha aramadılar. Genişletmek için tıkla... Bir kere deneyeceğim.
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Eylül 2023 #19 batsman44 dedi: Bir kere deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dikkat edin kayda almasınlar.
batsman44 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #20 ekran dedi: Dikkat edin kayda almasınlar. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyorum zaten ben açmam.