90'larda cocuk ve ergen olmak

Evet, o dönemler izlediğim biliyorum ancak tam olarak hatırlayamadım.

O dönemler hafızama kazınan dizilerden biri de William Tell'di. Hele müziğine bayılırdım:
''80'ler'' denilse de 90'larda da oldukça meşhurlardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki siz ''Az Gittik Uz Gittik''i hatırlıyor musunuz? O da hafızalarda yer edindi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kazaklar efsane idi efsane... Hem ucuz, hem sicacik tutuyordu...
Yeminle bizim mahalledeki bir çocuk (o dönemler) yaklaşık 3-4 sene o kazağı giymiş ve ''artık değiştir la şu kazağı'' diyenlerin hışmına uğramıştı
Ben aslında Tiffany & Tomato olayını hatırlamadım.

@Asım Demir, siz o perdeyi nereden biliyorsunuz? Yoksam ''Ah evladım, bizim zamanımızda şöyle şöyle perdeler vardı'' diyen bir nine ile mi sohbet ettiniz
Eski olduğu gibi çok da meşhur bir perde idi o

@Asım Demir, siz o perdeyi nereden biliyorsunuz? Yoksam ''Ah evladım, bizim zamanımızda şöyle şöyle perdeler vardı'' diyen bir nine ile mi sohbet ettiniz
Eski olduğu gibi çok da meşhur bir perde idi o
O perde ile büyüdüm sayılır

O perde anneannemin evinde de var. Ben çocukken vardı, hala var. Sapasağlam maşallah. Onlar da evlendiklerinde koymuşlar oraya. Nereden baksak 40-45 yıllık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…