Herkese iyi günler. Şu an kullandığım mouse pad yırtıldı da yeni mouse pad bakıyordum.
Şu 3'ü arasında kaldım.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Mouse padler hakkında hiçbir fikrim yok ekipmanların hepsi siyah olduğu için siyah temalı bir şey arıyordum yardımcı olursanız sevinirim.
SteelSeries markalı olanlara baktımda çok pahalı geldi benim için.
Şu 3'ü arasında kaldım.
KlasseGear Pro Dragon Knot 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Pro Dragon Knot 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy Gaming Oyuncu uyumlu XXl 90x40 Cm Eborsisk - Fiyatı, Yorumları
HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy Gaming Oyuncu uyumlu XXl 90x40 Cm Eborsisk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy uyumlu Gaming Oyuncu Xl 90x40 Cm Silmarillion - Fiyatı, Yorumları
HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy uyumlu Gaming Oyuncu Xl 90x40 Cm Silmarillion yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Mouse padler hakkında hiçbir fikrim yok ekipmanların hepsi siyah olduğu için siyah temalı bir şey arıyordum yardımcı olursanız sevinirim.
SteelSeries markalı olanlara baktımda çok pahalı geldi benim için.
Son düzenleyen: Moderatör: