Vitoscaletta2 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 91 OBP puanıyla girebileceğim, bahçesi küçük olmayan, ortalama üstü lise önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023
Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 4 Haziran 2023 #2 Vitoscaletta2 dedi: 91 OBP puanıyla girebileceğim bahçesi küçük olmayan ortalama üstü lise önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi ilçede oturuyorsunuz ki? Edit: Buradan bakabilirsin Sınavsız Öğrenci Alan Liseler İzmir 2023
Vitoscaletta2 dedi: 91 OBP puanıyla girebileceğim bahçesi küçük olmayan ortalama üstü lise önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi ilçede oturuyorsunuz ki? Edit: Buradan bakabilirsin Sınavsız Öğrenci Alan Liseler İzmir 2023
Vitoscaletta2 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 Zeki Fırıldak dedi: Hangi ilçede oturuyorsunuz ki? Edit: Buradan bakabilirsin Sınavsız Öğrenci Alan Liseler İzmir 2023 Genişletmek için tıkla... Altındağ tarafı.
Zeki Fırıldak dedi: Hangi ilçede oturuyorsunuz ki? Edit: Buradan bakabilirsin Sınavsız Öğrenci Alan Liseler İzmir 2023 Genişletmek için tıkla... Altındağ tarafı.
VerBakimAKDO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 993 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 Benim bildiğim eğer boş kontenjan varsa 99'luk okula bile gidebilirsin (yıl içinde)
Vitoscaletta2 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 VerBakimAKDO dedi: Benim bildiğim eğer boş kontenjan varsa 99'luk okula bile gidebilirsin (yıl içinde) Genişletmek için tıkla... Aga bir de daha yeni bir şey öğrendim bir tek adresin tuttuğu okula gidebiliyormuşsun doğru mu?
VerBakimAKDO dedi: Benim bildiğim eğer boş kontenjan varsa 99'luk okula bile gidebilirsin (yıl içinde) Genişletmek için tıkla... Aga bir de daha yeni bir şey öğrendim bir tek adresin tuttuğu okula gidebiliyormuşsun doğru mu?