91 OBP isteyen okula 92 OBP ile girilir mi?

Başlıkta da gördüğünüz gibi saçma gelecek ama bu sene OBP'ye çok yığılma olduğunu duydum ve açıkçası stresliyim çünkü bu okuldan başka gidebileceğim düzgün bir okul yok. Ailem bayağı stresli OBP puanımın düşük olmasından. Eğer burası tutmazsa mesleğe ya da düz liseye gidecekmişim o yüzden çok endişeliyim.

Ne kadar kontenjan olduğuna bagli cok yığılma olursa puanın neredeyse sınırda oldugu icin belki giremezsin ama girersin diye tahmin ediyorum

Bunu kimse bilemez, tercihlere bağlı ama aralarında çok fark yok puanların. Gitme ihtimalin de yüksek, tüm tercih haklarını kullan hakkında hayırlısı olur inşallah.

Başlıkta da gördüğünüz gibi saçma gelecek ama bu sene OBP'ye çok yığılma olduğunu duydum ve açıkçası stresliyim çünkü bu okuldan başka gidebileceğim düzgün bir okul yok. Ailem bayağı stresli OBP puanımın düşük olmasından. Eğer burası tutmazsa mesleğe ya da düz liseye gidecekmişim o yüzden çok endişeliyim.

Hocam demek ki geçen yıl o okul en düşük 91 OBP'li bir öğrenci almış. Fakat kontejyanı belki bu yıl artırmışlardır o şekilde rahat girebilirsin. Eğer giremesen bile nakiller çok sık oluyor ağustos'ta falan da var oradan takip et girme ihtimalin çok yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı