Merhaba arkadaşlar hazır sistemlere bakıyordum ancak parçaları tek tek alınca daha ucuza geldiğini gördüm ve tüm parçaları tek siteden ayrı ayrı aldım.
Corsair Spec Delta Rgb 550w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Vs550 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Frisby kasanın hava akışının ne kadar iyi olduğu tartışılır, yanında gelen PSU ise gerçekten 650W besler mi bilinmez. Böyle firmalar yerine Corsair Dark gibi firmalara yönelin, daha sağlıklı olur.
Corsair Spec Delta Rgb 550w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Vs550 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Tamam kasayı değiştireceğim. Amazon'da satılan 2070S fiyat iyi ancak kurumsal fatura kestireceğim için benim aldığım daha ucuza gelecek. Onun dışında mutlaka değiştir dediğiniz bir şey var mı?
Vento 700 W VG04FE Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Thermaltake 650 W Versa J23 RGB Fanlı CA-3L6-65M1WE-00 Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair CC-901152-EU SPEC-05 VS650 Watt 80 Plus PSU ATX Midi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu 3 kasa nasıl sizce? Önerdiğiniz başka marka var mı?