9100F GTX 1650S PUBG yüksek CPU kullanımı

trOTTOMAN

Picopat
Daha fazla  
Sorunum: PUBG'de CPU kullanımı %80-90 arası iken ekran kartı kullanımı %50-60'larda, FPS ise ara sıra çok ufak droplar oluyor. Oyun 110-120 FPS alıyorken savaşlarda ara sıra 70-60'a düşüyor. Bu normal midir yoksa anormal mi yoksa söz konusu darboğaz mı? Belirtirseniz sevinirim.

Not: Rust gibi diğer yüksek gereksinim isteyen oyunlarda ekran kartı ile işlemci birbirini normal şekilde eşitliyor ve normalin üstünde FPS veriyor bu durum sadece PUBG'de böyle.

Oyunların akıcılığı çok kötü durumda, monitörüm 50 Hz olduğu için mi bu şekilde? Belirtirseniz sevinirim.

CS:GO: 250 FPS ortalama.
Valorant: 150 sabit, düşüklük yok.
Battlefield 3: 200 sınır FPS sabit, yüksek grafik.
LoL: 150-160 (Oyun ilk başladığı zamanlar 320-250 ) savaş esnalarında. İyi günler...

Önemli not: Önceden böyle değildi ilk oynadığım zamanlar çok iyi derecede eşitliyordu. Sonradan oluştu bu problem. İlk fotoğrafta normal olması gereken FPS, GPU ve CPU RAM kullanımı göreceksiniz. 2. fotoğrafta olmaması gerekeni göreceksiniz, İkisinde de aynı grafik ve ayarlar var çözünürlük 1920X1080P.

Monitör ( TV ): 50 Hz.

İşletim sistemi: Windows 10 Pro ( driverlar güncel DDU ile kaldırıp tekrar kurmuşluğum var Windows Update'ler son sürüm )

Sistem:

16 GB 3200 MHz RAM. ( 256 GB SSD 50.4 Boş Alan Not : Günde 2 Kez 1 Hızlı Tarama 1 Tam Virüs Taraması Yapıyorum Herhangi Tehtid Bulunmuyor.. Avast AntiVirüs Uygulaması Kullanıyorum )

GTX 1650 Super.

Intel i3-9100F.

Fan çalışma hızı %30 civarı.

Son düzenleme:
Grafikler düşük ve çok düşük arasında bu problemı yaşıyorum. Fakat yükseğe alınca sorun düzeliyor. Hem FPS arttı, hem de oyun akıcılığı düzeldi, yine de teşekkür ederim.
Grafiği yüksekte tutarsanız sorununuz yüksek ihtimal çözülüyor zaten. Sorunu çözebilecek mesaj olduğuna göre en iyi cevap istesem hata etmem sanırım?

Grafikleri düşürdüğünde yük işlemciye bindiği için darboğaza düşüyor. Yüksek ayarlarda oynayın sorun yaşamamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…