Pollux 3tn bilgisayar darboğaz yapar mı? Darboğaz nedir bir de açıklayabilirseniz sevinirim. İşlemci güçlü olup ekran kartı kötü olunca mı darboğaz olur? Şimdiden teşekkürler
Pollux 3tn bilgisayar darboğaz yapar mı? Darboğaz nedir bir de açıklayabilirseniz sevinirim. İşlemci güçlü olup ekran kartı kötü olunca mı darboğaz olur? Şimdiden teşekkürler
İki türlü darboğaz var, biri işlemcinin güçlü olup ekran kartının çöp olması, diğeri ise (en çok karşılaştığımız darboğaz) işlemcinin yetersiz olup ekran kartının güçlü olması.
Yanlış sistemi paylaşmışım hocam. Oradan bağlantı yerinde gamegaraj linki gelince tıkladım yapıştırdı. Meğersem eskiden yapıştırdığım linkmiş. Konu hızlıca onaylanınca düzenleyemedim. Aslında pc Pollux 3t-10 (düzenlenmiş)
Yanlış sistemi paylaşmışım hocam. Oradan bağlantı yerinde gamegaraj linki gelince tıkladım yapıştırdı. Meğersem eskiden yapıştırdığım linkmiş. Konu hızlıca onaylanınca düzenleyemedim. Aslında pc bu.