Yanlış sistemi paylaşmışım hocam. Oradan bağlantı yerinde Gamegaraj linki gelince tıkladım yapıştırdı. Meğersem eskiden yapıştırdığım linkmiş. Konu hızlıca onaylanınca düzenleyemedim. Aslında PC bu.
Yanlış sistemi paylaşmışım hocam. Oradan bağlantı yerinde GameGaraj linki gelince tıkladım yapıştırdı. Meğersem eskiden yapıştırdığım linkmiş. Konu hızlıca onaylanınca düzenleyemedim. Aslında PC bu.
Aslında bütçe olarak değil de gereksiz görüyorum biraz. Yani render veya oyunla uğraşmıyorum. Pcyi de o yüzden almıyorum zaten o yüzden 8 yeterli diye düşündüm. İleride belki takarım az gelirse.
Aslında bütçe olarak değil de gereksiz görüyorum biraz. Yani render veya oyunla uğraşmıyorum. PC'yi de o yüzden almıyorum zaten o yüzden 8 yeterli diye düşündüm. İleride belki takarım az gelirse.
Önceden konu açmıştım. Webde dolaşma, video izlemek için alacağım. Valorant oynarım diye düşünmüştüm ama sistemi uzun zaman kullanmak istiyorum o yüzden vazgeçtim.
Önceden konu açmıştım. Webde dolaşma, video izlemek için alacağım. Valorant oynarım diye düşünmüştüm ama sistemi uzun zaman kullanmak istiyorum o yüzden vazgeçtim.