91bin TL'ye ASUS ROG G614PR-RV052 alınır mı?

Tarçınpuffy

Attopat
Daha fazla  
GameGaraj kullanıp GPU sıcaklıkları yüzünden iade etmiştim. 86 87 limitte takılıyordu.
Resmini attığım 1200p ekran beni çok üzer mi?
Tek fark bu durumda 9955HX vs 8940HX olarak kalıyor.
91'e alayım mı? 9 taksit olayi yüzünden seçimim bu olabilir. Yoksa Acer Predator var ama taksit imkanı az.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251126_082732_Trendyol.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS tarafında Intel model tercih etmeniz çok daha iyi seçim olur. Intel inanılmaz avantajlarla dolu. AMD'yi hor görüp eski kasa(her yönden kırpılmış) dayamışlar. 1200p MSI Vector(45 NTSC) gibi dandik panele sahip değil ama yine de bu GPU için hakaret bir çözünürlük. Pre.

Ara ara 95k kadar düşüyor

Birebir aynı model incelemesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ultra 9 incelemesi.

Kabaca amd/İntel farkı
-Intel buhar odası(Vapor chamber)+ 3 fan, AMD'de düz 3 fan.

-Intel sıvı metal hem CPU hem de GPU'da bulunurken, AMD sadece GPU.

-Intel kolay yükseltme için vidasız arka kapak bulunurken(elinizle açarsınız), AMD'de yok.

- Ne kadar önemli bilmem ama Intel modellerinde 360 derece RGB şerit LED var, AMD'de sadece ön tarafta.

-Türkiye standartlarında önemli değil! Intel modellerinde Wi-Fi 7, AMD Wi-Fi 6e.

-Intel modellerinde 2X Thunderbolt 5 AMD USB 4
-Intel Windows hello(yüz tanıma ile oturum açma) var AMD yok!

Intel ROG Strix G16 (2025) G615 | ROG Strix | Gaming Dizüstü Bilgisayar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye

AMD ROG Strix G16 (2025) G614 | ROG Strix | Gaming Dizüstü Bilgisayar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye

Dk 7 farklar

Yine temel farklar

Attığınız modeli bende gördüm 95'e sabah kasım indirimleri ile 28'inde indirime girerse alacağım.
GameGaraj 9XL 5070 Ti düşünüyorum bir yandan da r9t yi beğenmeyip iade etmiştim. GameGaraj seçerken insan endişe ediyor. ASUS'un Intel'ini yakalayabilirsem onu alayım.
En azından ASUS.

@Legender0764 Hocam Intel olanı çok beğendim. İndirim ile almak için can atıyorum. Sizce 95k civari için uygun mu fiyatı. 95bin gözümde çok geliyor aslında 2300BIRIm bir para çok üzücü. Benim attığım 8840HX modelde 4 fan çıkışı vardı ama. Intel olan pek fark eder mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…