R rashwennd Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #1 OBP'ler çok yükseldi diyorlar, kafam karışıyor. LGS sonucum iç açıcı değil. 92.3 OBP ile 89.7 OBP olan okula girebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2025
OBP'ler çok yükseldi diyorlar, kafam karışıyor. LGS sonucum iç açıcı değil. 92.3 OBP ile 89.7 OBP olan okula girebilir miyim?
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2025 #2 rashwennd dedi: OBP'ler çok yükseldi diyorlar, kafam karışıyor. LGS sonucum iç açıcı değil. 92.3 OBP ile 89.7 OBP olan okula girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alırlar almazlarsa da okul açıldıktan Max 1 ay sonra nakil gidebilirsiniz.
rashwennd dedi: OBP'ler çok yükseldi diyorlar, kafam karışıyor. LGS sonucum iç açıcı değil. 92.3 OBP ile 89.7 OBP olan okula girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alırlar almazlarsa da okul açıldıktan Max 1 ay sonra nakil gidebilirsiniz.
R rashwennd Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #3 yer fıstığı dedi: Alırlar almazlarsa da okul açıldıktan Max 1 ay sonra nakil gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz ona gidemezsem diğer gideceğim okul evime çok uzakta, küçük bir yerde yaşıyorum.
yer fıstığı dedi: Alırlar almazlarsa da okul açıldıktan Max 1 ay sonra nakil gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz ona gidemezsem diğer gideceğim okul evime çok uzakta, küçük bir yerde yaşıyorum.
PsikopatKoala Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 780 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2025 #4 rashwennd dedi: Emin misiniz ona gidemezsem diğer gideceğim okul evime çok uzakta küçük bir yerde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Motor al. Ufak bir yerde yaşıyorsan ailenle konuş. Uzakta olan okul daha iyi ise onu tercih et.
rashwennd dedi: Emin misiniz ona gidemezsem diğer gideceğim okul evime çok uzakta küçük bir yerde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Motor al. Ufak bir yerde yaşıyorsan ailenle konuş. Uzakta olan okul daha iyi ise onu tercih et.
R rashwennd Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #5 PsikopatKoala dedi: Motor al. Ufak bir yerde yaşıyorsan ailenle konuş. Uzakta olan okul daha iyi ise onu tercih et. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum hiç girme şansım yok mu 92.3 ile.
PsikopatKoala dedi: Motor al. Ufak bir yerde yaşıyorsan ailenle konuş. Uzakta olan okul daha iyi ise onu tercih et. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum hiç girme şansım yok mu 92.3 ile.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 14 Temmuz 2025 #6 Yer varsa alırlar.
R rashwennd Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #7 soulsteal59 dedi: Yer varsa alırlar. Genişletmek için tıkla... Dostum bunu bende biliyorum yazmak için yazma
soulsteal59 dedi: Yer varsa alırlar. Genişletmek için tıkla... Dostum bunu bende biliyorum yazmak için yazma
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 14 Temmuz 2025 #8 rashwennd dedi: Dostum bunu ben de biliyorum yazmak için yazma Genişletmek için tıkla... O zaman niye konu açıyorsun? Sorunun cevabı bu.
rashwennd dedi: Dostum bunu ben de biliyorum yazmak için yazma Genişletmek için tıkla... O zaman niye konu açıyorsun? Sorunun cevabı bu.
PsikopatKoala Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 780 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2025 #9 rashwennd dedi: Dostum bunu ben de biliyorum yazmak için yazma Genişletmek için tıkla... Çalışmamışsın götün tutuşmuş şimdi zamanında çalışsaydın da bu aksiyonlara girmeseydin hiç.
rashwennd dedi: Dostum bunu ben de biliyorum yazmak için yazma Genişletmek için tıkla... Çalışmamışsın götün tutuşmuş şimdi zamanında çalışsaydın da bu aksiyonlara girmeseydin hiç.
UygarTR Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hosting Sahibi 14 Temmuz 2025 #10 Neden almasınlar? Puanın kat ve kat üstündesin. Ama senden yüksek puanlı olanlar seçtikçe de o okulun OBP'si yükselecek.
Neden almasınlar? Puanın kat ve kat üstündesin. Ama senden yüksek puanlı olanlar seçtikçe de o okulun OBP'si yükselecek.