BayTesla Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 36 9 Haziran 2023 #1 Benim OBP 92.5 acaba bu liseye girebilir miyim? Adnan Menderes Anadolu Lisesi Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2023
Bahozzqq Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 42 9 Haziran 2023 #2 BayTesla dedi: Benim OBP 92.5 acaba bu liseye girebilir miyim? Adnan Menderes Anadolu Lisesi Genişletmek için tıkla... Bu seneki kayıtlara göre değişir 94-100 OBPlik öğrenciler kayıt olursa giremezsiniz önceki sene OBPsi 94muş geçen seneki gibi devam ederlerse hayır.
BayTesla dedi: Benim OBP 92.5 acaba bu liseye girebilir miyim? Adnan Menderes Anadolu Lisesi Genişletmek için tıkla... Bu seneki kayıtlara göre değişir 94-100 OBPlik öğrenciler kayıt olursa giremezsiniz önceki sene OBPsi 94muş geçen seneki gibi devam ederlerse hayır.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 9 Haziran 2023 #3 BayTesla dedi: Benim OBP 92.5 acaba bu liseye girebilir miyim? Adnan Menderes Anadolu Lisesi Genişletmek için tıkla... Sıralamada sıkıntı çıkmazsa evet. Olmadı sonraki nakillerde denersin fakat idare kabul etmeyebilir de.
BayTesla dedi: Benim OBP 92.5 acaba bu liseye girebilir miyim? Adnan Menderes Anadolu Lisesi Genişletmek için tıkla... Sıralamada sıkıntı çıkmazsa evet. Olmadı sonraki nakillerde denersin fakat idare kabul etmeyebilir de.