92 ortalama isteyen liseye 90 puan ile girilir mi?

erhann_23

Decapat
Daha fazla  
Selam, benim gitmek istediğim okul 92 puan istiyor. 6, 7 ve 8. sınıf ortalaması. Bu dönemde 1. dönemle aynı veya yakın puanı alırsam 90 oluyor benim 3 sene ortalamam. Sonlardan falan girebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Girebilirsin bir ihtimal yedek kontenjan olabiliyor bazen.
Farklı bir okula gidip oradan geçişte yapabilirsin zamanında tanıdığım birkaç lise arkadaşım yapmıştı ama sistem şu an sizde nasıl ilerliyor bilmiyorum değişmiş olabilir gitmek istediğin okulun müdürü ya da rehber öğretmeni ile konuşursan sana yardımcı olacaklardır. Forumdan ilgili bilgileri edinemezsin diye düşünüyorum.

Tamam, teşekkürler.

Selam, benim gitmek istediğim okul 92 puan istiyor. 6, 7 ve 8. sınıf ortalaması. Bu dönemde 1. dönemle aynı veya yakın puanı alırsam 90 oluyor benim 3 sene ortalamam. Sonlardan falan girebilir miyim?

İstediğiniz okul necip fazıl Anadolu sanırsam bu yıl 91 ile alır diyorlar ama yedek kontenjandan 90 ile girirsiniz diye düşünüyorum hocam.

zor çünkü puanlar artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…