Berkay Şendal
Hectopat
Yeni bir sistem toplamaya niyetlendim, 9200 TL bütçem var.
GameGaraj'dan şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Parçaları tek tek en ucuz şekilde seçtiğim halde GameGaraj'dan pahalıya geliyor o yüzden GameGaraj'dan tercih ettim. Aklımda birkaç soru var, yorumlarınızı bekliyorum:
-ASUS B450 TUF Pro Gaming (atX) bu Anakart'tan memnun kalır mıyım, kullanıcılar performansı hakkında ne düşünüyor?
-Cougar STX-700 PSU güvenilir midir, sizce beni üzer mi?
Onun dışında diğer parçalar içinde yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
AMD Ryzen 5 3600.
ASUS TUF Pro Gaming (atX)
PowerColor RX 5700 XT 8 GB 256Bit ekran kartı.
Kingston Hyper X 2x8 GB 3200MHz RAM.
Crucial P2 500 GB M.2 2300/940 MB/s snvme.
Cougar STX-700 700W 80+ PSU.
Kasa olarak da 4 fanla gelen mesh panel kasa olacak.
Teşekkürler hocam. Beklemek yerine dün gece sistem siparişini verdim, parçaları araştırdım. Powercolor rx 5700xt kartın ısı değerlerine baktığımda genelde 65, 66 derecelerde gezmekte makul olduğunu düşündüm. Tek tereddütüm 5700xt kartlarda hala yazılımsal problemler devam ediyor mu? Yabancı ve yerli kaynaklara baktığımda geçen Ağustos ayına kadar sık sık şikayet okudum ancak Ağustos ayından sonra büyük bir azalma olmuş yazan çizen pek olmamış, sıkıntılar bittiğinden mi yoksa insanlar çare aramayı mı bırakmış bilemiyorum.Cougar ürünleri genel olarak güvenilirdir. Hiç kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var. Psu sorun yaratmaz.
Eğer bütçen varsa MSI RX 5700 XT Gaming X alabilirsin. Soğutma açısından çok başarılı. Hem seni daha uzun götürür.
Voovv şaşırdım birazAga...
INTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bir şey olmaz. Hayırlı uğurlu olsun sisteminiz.Voovv şaşırdım birazama Anakart, Bellek hızları, Psu gücü, Kasa yapısı, Ssd farkıyla baktığımda pek bir kaybım olmadığını düşünüyorum
Çok teşekkürlerBir şey olmaz. Hayırlı uğurlu olsun sisteminiz.
Teşekkürler umarım üzmezSisteminiz gayet güzel, hatasız ve sorunsuz bir şekilde kullanırsınız. Güle güle kullanın şimdiden.
ooo bu parçalar çok iyi, ekran kartına ayrı olarak Powercolor 5700xt koysam aynı fiyata gelecek ama neyse aldım artık hayırlısı olsun. Teşekkür ederimAMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.855,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus ROG STRIX B450-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG STRIX B450-F GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2x)
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Western Digital Blue WDS100T2B0B SATA 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WDS100T2B0B SATA 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Western Digital Blue WDS100T2B0B SATA 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
MSI RTX 2070 SUPER GAMING X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RTX 2070 SUPER GAMING X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Phanteks Eclipse P300A Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh ön panel ile üst düzey soğutma, ATX anakart desteği, Temperli cam yan panel, 280mm'ye kadar radyatör desteği,www.qp.com.tr
Haa pardon ben sizin sisteminizi görmemişim siz sisteminizi alabilirsiniz gayet güzel.FSP Hydro HD700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP Hydro HD700 700 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com