9200 TL sistem toplama

Berkay Şendal

Hectopat
Yeni bir sistem toplamaya niyetlendim, 9200 TL bütçem var.
GameGaraj'dan şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Parçaları tek tek en ucuz şekilde seçtiğim halde GameGaraj'dan pahalıya geliyor o yüzden GameGaraj'dan tercih ettim. Aklımda birkaç soru var, yorumlarınızı bekliyorum:
-ASUS B450 TUF Pro Gaming (ATX) bu Anakart'tan memnun kalır mıyım, kullanıcılar performansı hakkında ne düşünüyor?
-Cougar STX-700 PSU güvenilir midir, sizce beni üzer mi?
Onun dışında diğer parçalar içinde yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

AMD Ryzen 5 3600
Asus TUF Pro Gaming (ATX)
Powercolor rx5700xt 8GB 256Bit Ekran kartı
Kingston Hyper X 2x8 Gb 3200Mhz ram
Crucial P2 500 GB m.2 2300/940 MB/s sNVME
Cougar STX-700 700W 80+ PSU
Kasa olarakta 4 Fanla gelen Mesh panel kasa olacak.

Son düzenleme:
Cougar ürünleri genel olarak güvenilirdir. Hiç kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var. Psu sorun yaratmaz.
Yeni bir sistem toplamaya niyetlendim, 9200 TL bütçem var.
GameGaraj'dan şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Parçaları tek tek en ucuz şekilde seçtiğim halde GameGaraj'dan pahalıya geliyor o yüzden GameGaraj'dan tercih ettim. Aklımda birkaç soru var, yorumlarınızı bekliyorum:
-ASUS B450 TUF Pro Gaming (atX) bu Anakart'tan memnun kalır mıyım, kullanıcılar performansı hakkında ne düşünüyor?
-Cougar STX-700 PSU güvenilir midir, sizce beni üzer mi?
Onun dışında diğer parçalar içinde yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

AMD Ryzen 5 3600.
ASUS TUF Pro Gaming (atX)
PowerColor RX 5700 XT 8 GB 256Bit ekran kartı.
Kingston Hyper X 2x8 GB 3200MHz RAM.
Crucial P2 500 GB M.2 2300/940 MB/s snvme.
Cougar STX-700 700W 80+ PSU.
Kasa olarak da 4 fanla gelen mesh panel kasa olacak.

Eğer bütçen varsa MSI RX 5700 XT Gaming X alabilirsin. Soğutma açısından çok başarılı. Hem seni daha uzun götürür.

Cougar ürünleri genel olarak güvenilirdir. Hiç kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var. Psu sorun yaratmaz.

Eğer bütçen varsa MSI RX 5700 XT Gaming X alabilirsin. Soğutma açısından çok başarılı. Hem seni daha uzun götürür.
Teşekkürler hocam. Beklemek yerine dün gece sistem siparişini verdim, parçaları araştırdım. Powercolor rx 5700xt kartın ısı değerlerine baktığımda genelde 65, 66 derecelerde gezmekte makul olduğunu düşündüm. Tek tereddütüm 5700xt kartlarda hala yazılımsal problemler devam ediyor mu? Yabancı ve yerli kaynaklara baktığımda geçen Ağustos ayına kadar sık sık şikayet okudum ancak Ağustos ayından sonra büyük bir azalma olmuş yazan çizen pek olmamış, sıkıntılar bittiğinden mi yoksa insanlar çare aramayı mı bırakmış bilemiyorum.

Aga...

Voovv şaşırdım biraz :) ama Anakart, Bellek hızları, Psu gücü, Kasa yapısı, Ssd farkıyla baktığımda pek bir kaybım olmadığını düşünüyorum :)

G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2x)

Haa pardon ben sizin sisteminizi görmemişim siz sisteminizi alabilirsiniz gayet güzel.

Bir şey olmaz. Hayırlı uğurlu olsun sisteminiz.
Çok teşekkürler :)
Sisteminiz gayet güzel, hatasız ve sorunsuz bir şekilde kullanırsınız. Güle güle kullanın şimdiden.
Teşekkürler umarım üzmez :)

G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2x)

Haa pardon ben sizin sisteminizi görmemişim siz sisteminizi alabilirsiniz gayet güzel.
ooo bu parçalar çok iyi, ekran kartına ayrı olarak Powercolor 5700xt koysam aynı fiyata gelecek ama neyse aldım artık hayırlısı olsun. Teşekkür ederim :)
Edit: Ramleri görmemişim onlarıda hesaba katarsak biraz aşıyor bütçemi ama yinede gayet başarılı sistem olur bunlardan :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı