T Tekno Manyağı Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar PS5 Pro mu beklemeliyim yoksa bu cihazı alınır mı? 1 ay kullanılmış.
ixquery Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 Varsa ben alayım.
T Tekno Manyağı Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #3 ixquery dedi: Varsa ben alayım. Genişletmek için tıkla... GTA 6 çıktığında oynatma durumu ne olur ben onun için alıyorum.
ixquery dedi: Varsa ben alayım. Genişletmek için tıkla... GTA 6 çıktığında oynatma durumu ne olur ben onun için alıyorum.
ixquery Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #4 Tekno Manyağı dedi: GTA 6 çıktığında oynatma durumu ne olur ben onun için alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç GB oldugunu tahmin edersek yazarız.
Tekno Manyağı dedi: GTA 6 çıktığında oynatma durumu ne olur ben onun için alıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç GB oldugunu tahmin edersek yazarız.
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 24 Mayıs 2024 #5 PS5 değildir o ama yine de sen bilirsin.
T Tekno Manyağı Kilopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #6 ixquery dedi: Kaç GB oldugunu tahmin edersek yazarız. Genişletmek için tıkla... Hafıza durumunu SSD ile hallederim fakat donanım olarak GTA 6 yı oynatır mı diye düşündüm. Baltam Sivri dedi: PS5 değildir o ama yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Gidip deneyip alacağım. Umarım öyledir.
ixquery dedi: Kaç GB oldugunu tahmin edersek yazarız. Genişletmek için tıkla... Hafıza durumunu SSD ile hallederim fakat donanım olarak GTA 6 yı oynatır mı diye düşündüm. Baltam Sivri dedi: PS5 değildir o ama yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Gidip deneyip alacağım. Umarım öyledir.
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 24 Mayıs 2024 #7 Tekno Manyağı dedi: Hafıza durumunu SSD ile hallederim fakat donanım olarak GTA 6'yı oynatır mı diye düşündüm. Gidip deneyip alacağım. Umarım öyledir. Genişletmek için tıkla... Yorulduğuna değmez.
Tekno Manyağı dedi: Hafıza durumunu SSD ile hallederim fakat donanım olarak GTA 6'yı oynatır mı diye düşündüm. Gidip deneyip alacağım. Umarım öyledir. Genişletmek için tıkla... Yorulduğuna değmez.
K KİNGSEMİH Megapat Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.939 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #8 9200 TL'ye 2 kollu hem de PS5? Hangi TR orası dolar falan 10TL herhalde konum atın bende geleyim o TR'ye.
9200 TL'ye 2 kollu hem de PS5? Hangi TR orası dolar falan 10TL herhalde konum atın bende geleyim o TR'ye.