9200 TL'ye monitör dahil sistem toplama

ILYNXI

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, benim bir arkadaş Tulpar T7 V17.1.1 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook bu laptobu alıp hem akıcı bir oyun deneyimi hem de bir yandan yayın, kayıt ve render filan yapmak istiyor. Gelecekti işi gereği. Laptobu istemem sebebi yanında taşıyabilmesi ama ben kendisine masaüstü tavsiye ettim. Bu laptoba denk 9200 TL'ye bi sistem sizce de laptoptan bir tık daha iyi performans vermez mi? Eğer masaüstü alacak olsa parçalar ne olmalı? Monitör dahil örnek sistemler toplayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş ama arkadaşım 10 gün içinde gidicek ve burdayken almak istiyor. Bu parçaların hemen hemen hepsi farklı sitelerde. Vatan odaklı bakayım bu sisteme dedim ama bazı parçalar vatanda yok görünüyor. Örneğin işlemci gibi. Ben de dün ayak üstü şöyle bir şey topladım hepsi vatandan. Yorumunuz nedir. Muhtemelen arkadaş tek tek sipariş verip bekleyemez. 10 gün sonra yolcu çünkü. Ne yapmalıyız ?

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    56,9 KB · Görüntüleme: 55
Anakart hariç güzel bence de. O fiyatlara daha iyi anakart alınabilir.
Bu anakart daha donanımlı diğerine göre. Ancak BIOS update gerekebilir.
PBO 2.0 ve ücretsiz StoreMi faydanılması gereken teknolojiler bence. Bunun için de B450 chipset anakarta ihtiyacı var.
Vatandan o sistemi o fiyata toplayamazsınız. 10 güne bütün parçalar gelir zaten. En ucuz bulabildiğim yerlerin linkini attım, bence oralardan sipariş verin.

Son düzenleme:
Hocam hepsinin 1 hafta içinde geleceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…