9200TL'ye hazır PC alma

xMertjann

Centipat
Merhaba arkadaşlar mağlum korona virüsünden dolayı dışarı çıkıp PC toplayamıyorum zaten çok da bilgim yok açıkcası yakın zamanda PC almayı düşünüyorum.
Oyun olarak CS:GO-PUBG-GTA V tarzı oyunlar oynamak istiyorum. Sizce kaç FPS alırım? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar mağlum korona virüsünden dolayı dışarı çıkıp PC toplayamıyorum zaten çok da bilgim yok açıkcası yakın zamanda PC almayı düşünüyorum.
Oyun olarak CS:GO-PUBG-GTA V tarzı oyunlar oynamak istiyorum. Sizce kaç FPS alırım? Şimdiden teşekkür ederim.

Benim gibi internetten Vatan veya MediaMarkt dışında alışveriş yapmıyorsan sana bu 2 firmanın birinden bütçene göre daha performanslı bir sistem dizebilirim.

İnan oyun performansı olarak daha iyisini 5000 liraya topladım :D
Hazır toplanmış sistemlere bakmanı öneririm. Sinerji, İnceHesap gibi sitelerde bundan kat kat daha iyi sistemler var :D

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Soket AM4 MPK İşlemci+264,77TL
SSD: Samsung 860 Evo 500GB SSD Disk+190,09TL
Toplam:7.153,86 TL

Attığınız sistemden 2000 lira daha ucuz ve RTX 2070 var :D

Son düzenleme:

9000 tl sistem.png

Bu sistem o sistemden 3 kat daha iyi 2070 Super var içinde ve daha da 400 TL paranız kalıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı