S SemyH Hectopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 437 28 Mayıs 2020 #1 Merhaba 920M ekran kartı kullanmaktayım. Bu ekran kartını 920MX gibi gösterip en son sürüm NVIDIA Driver'ını yükleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2020
Merhaba 920M ekran kartı kullanmaktayım. Bu ekran kartını 920MX gibi gösterip en son sürüm NVIDIA Driver'ını yükleyebilir miyim?
NewDAYI Hectopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 769 Makaleler 3 Çözümler 2 28 Mayıs 2020 #2 Ekran kartınızın desteklemediği driveri indirip ne yapacaksınız?
S SemyH Hectopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 437 28 Mayıs 2020 #3 NewDAYI dedi: Ekran kartınızın desteklemediği Driver'i indirip ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Herkes bunu soruyor benim sorduğum şey böyle bir şey mümkün mü yoksa değil mi ?
NewDAYI dedi: Ekran kartınızın desteklemediği Driver'i indirip ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Herkes bunu soruyor benim sorduğum şey böyle bir şey mümkün mü yoksa değil mi ?
Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 SemyH dedi: Herkes bunu soruyor benim sorduğum şey böyle bir şey mümkün mü yoksa değil mi ? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey pek mümkün değil driverleri farklı
SemyH dedi: Herkes bunu soruyor benim sorduğum şey böyle bir şey mümkün mü yoksa değil mi ? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey pek mümkün değil driverleri farklı