920M İle GTA 5 Oynanır mı?

ahmetr691

Hectopat
Yer
Soul Society
Daha fazla  
Öncelikle Merhaba;

Sorum:
920M İle GTA 5 Oynanır mı?

Bu soruyu daha önce de sormuştum, ancak o zaman tahmin ediyordum artık net bir cevap alacağım 1 - 2 saat sonra bilgisayarım 12 GB RAM'e yükselecek ve GTA 5 oynamak istiyorum. Daha önce 720P de 30 FPS kaldırır dediler, peki şimdi 12 GB RAM ile kaç FPS alırım?

Şöyle de bir şey var ki sorduğumda hep 2 veya 3 oyun soruyordum bu sefer tek, az ve öz :D

Sistemim:

İşlemci: Intel i5-5200U CPU @ 2.20GHz 2.20GHz.
Yüklü bellek (RAM): 12, 00GB.
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Windows 10 Pro.
140GB boş depolama.
Intel, HD Graphics 5500.
NVIDIA GeForce 920M.

bilgisayar Modeli: Dell İnspirson 15 3000 Series

Eski laptopum bunun aynısı idi offline da bazı ayarları Very High alıyordum akıcı bir şekilde oynuyordum Online'de ise High'da çekip öyle oynuyordum gayet rahat biçimde oynadım oyunda toplam 789 saatim vardı dert etme rahat şekilde oynarsın.

Eski laptopum bunun aynısı idi offline da bazı ayarları Very High alıyordum akıcı bir şekilde oynuyordum Online'de ise High'da çekip öyle oynuyordum gayet rahat biçimde oynadım oyunda toplam 789 saatim vardı dert etme rahat şekilde oynarsın.
umarım,
Arkadaşlar 30 FPS'te falan oynarsınız demişler fakat, benim sistemim sizinkinden bayağı düşük ve 1080P Low 60 FPS alabiliyorum. Siz de rahat 1080P Low ayarlarda 100-150 FPS alırsınız.
peki, yükleyip deneyip silsem bilgisayarıma zarar verir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı