P Pharuk Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 185 14 Ocak 2021 #1 Biliyosunuz Epic Games bugün oyunu bedavaya verdi. Sistemim kaldıracak gibi durmuyor ama yine de bir ihtimal sorayım dedim. Sistem: NVIDIA GeForce 920MX 2 GB. Intel Core i5-7200U. 8 GB RAM Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2021
Biliyosunuz Epic Games bugün oyunu bedavaya verdi. Sistemim kaldıracak gibi durmuyor ama yine de bir ihtimal sorayım dedim. Sistem: NVIDIA GeForce 920MX 2 GB. Intel Core i5-7200U. 8 GB RAM
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 14 Ocak 2021 #2 940MX ile bile oynanmıyor o oyun.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ocak 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya sormadan önce bir araştırsa mıydınız sizin laptopun aynısı sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya sormadan önce bir araştırsa mıydınız sizin laptopun aynısı sanırım.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 14 Ocak 2021 #4 körbiginar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya sormadan önce bir araştırsa mıydınız sizin laptopun aynısı sanırım. Genişletmek için tıkla... 720p için oynanır zaten.
körbiginar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya sormadan önce bir araştırsa mıydınız sizin laptopun aynısı sanırım. Genişletmek için tıkla... 720p için oynanır zaten.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ocak 2021 #5 realmoonlight dedi: 720p için oynanır zaten. . Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta açıyor hocam. 720p bile olsa. Tabii arkadaş istemiyorsa ona kalmış.
realmoonlight dedi: 720p için oynanır zaten. . Genişletmek için tıkla... Ama sonuçta açıyor hocam. 720p bile olsa. Tabii arkadaş istemiyorsa ona kalmış.
P Pharuk Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 185 14 Ocak 2021 #6 körbiginar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya sormadan önce bir araştırsa mıydınız sizin laptopun aynısı sanırım. Genişletmek için tıkla... Araştırdım tabi ama her video güven olmuyor maalesef. Oyun sonuçta 90gb. Yüklemeden önce işimi garantiye almak istedim. Cevabınız için teşekkürler
körbiginar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya sormadan önce bir araştırsa mıydınız sizin laptopun aynısı sanırım. Genişletmek için tıkla... Araştırdım tabi ama her video güven olmuyor maalesef. Oyun sonuçta 90gb. Yüklemeden önce işimi garantiye almak istedim. Cevabınız için teşekkürler