Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 11 Haziran 2021 #11 emirtmurr dedi: Dual Channel çalışsa bile 12 çok saçma. Genişletmek için tıkla... Bence yetiyor ya mesela 4GB RAM olan bir Laptop'a 8GB RAM alıp 12GB yapmak mantıklı zaten teknolojinin bulunmasının bile zor bulunsa bile pahalı olduğu dönemde mantıklı.
emirtmurr dedi: Dual Channel çalışsa bile 12 çok saçma. Genişletmek için tıkla... Bence yetiyor ya mesela 4GB RAM olan bir Laptop'a 8GB RAM alıp 12GB yapmak mantıklı zaten teknolojinin bulunmasının bile zor bulunsa bile pahalı olduğu dönemde mantıklı.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 11 Haziran 2021 #12 Maryo dedi: oynanılabiliniliyor. Genişletmek için tıkla... He is speaking language of gods. Oyunlar biraz zor.
Maryo dedi: oynanılabiliniliyor. Genişletmek için tıkla... He is speaking language of gods. Oyunlar biraz zor.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2021 #13 FFFFFFFF dedi: Hocam 4+8 Genişletmek için tıkla... Hayır 12 işine yaramaz. 8 yeterlidir sistemin eski zaten. Ama illahi 12 istiyorsan al yap ama boşa para kaybı olur.
FFFFFFFF dedi: Hocam 4+8 Genişletmek için tıkla... Hayır 12 işine yaramaz. 8 yeterlidir sistemin eski zaten. Ama illahi 12 istiyorsan al yap ama boşa para kaybı olur.
FFFFFFFF Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #14 Neyse hocam sağlık olsun bana kaş GB RAM önerirsiniz? İşlemciyi değiştirmeyi denesem muhtemelen anakarta lehimli. emirtmurr dedi: Hayır 12 işine yaramaz. 8 yeterlidir sistemin eski zaten. Ama illahi 12 istiyorsan al yap ama boşa para kaybı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopu rahatlatmazmı 12 GB RAM. Para çok önemli değil biriktiririm.
Neyse hocam sağlık olsun bana kaş GB RAM önerirsiniz? İşlemciyi değiştirmeyi denesem muhtemelen anakarta lehimli. emirtmurr dedi: Hayır 12 işine yaramaz. 8 yeterlidir sistemin eski zaten. Ama illahi 12 istiyorsan al yap ama boşa para kaybı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopu rahatlatmazmı 12 GB RAM. Para çok önemli değil biriktiririm.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2021 #15 FFFFFFFF dedi: Neyse hocam sağlık olsun bana kaş GB RAM önerirsiniz? İşlemciyi değiştirmeyi denesem muhtemelen anakarta lehimli. Hocam laptopu rahatlatmazmı 12 GB RAM. Para çok önemli değil biriktiririm. Genişletmek için tıkla... Sen bilirisin amam dediğimi unutma çok boş.
FFFFFFFF dedi: Neyse hocam sağlık olsun bana kaş GB RAM önerirsiniz? İşlemciyi değiştirmeyi denesem muhtemelen anakarta lehimli. Hocam laptopu rahatlatmazmı 12 GB RAM. Para çok önemli değil biriktiririm. Genişletmek için tıkla... Sen bilirisin amam dediğimi unutma çok boş.