FakirPcci Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #1 Başlıkta yazdığım sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı? Eskiden olmuyordu yeni başladı. i5 işlemci 920MX ekran kartı 4 GB RAM
Başlıkta yazdığım sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı? Eskiden olmuyordu yeni başladı. i5 işlemci 920MX ekran kartı 4 GB RAM
Çözüm FakirPcci 8 Haziran 2020 Bearnus dedi: Arkada başka bir programın açık olmadığından emin misin? Bilgisayarın laptopmu ve pil değil mi kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Şu an düzeldi o sorun. Fan temizliği yaptım galiba ondan düzeldi.
Bearnus dedi: Arkada başka bir programın açık olmadığından emin misin? Bilgisayarın laptopmu ve pil değil mi kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Şu an düzeldi o sorun. Fan temizliği yaptım galiba ondan düzeldi.
Bearnus Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 163 22 Mayıs 2020 #2 Sadece belirli bir programda mi yoksa tum hepsinde mi? Artı 0 Eksi
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 22 Mayıs 2020 #3 FakirPcci dedi: Başlıkta yazdığım sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı? Eskiden olmuyordu yeni başladı. i5 işlemci 920MX ekran kartı 4 GB RAM Genişletmek için tıkla... Düşüş esnasında FPS etkileniyor mu? Hangi oyunda oluyor? Artı 0 Eksi
FakirPcci dedi: Başlıkta yazdığım sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı? Eskiden olmuyordu yeni başladı. i5 işlemci 920MX ekran kartı 4 GB RAM Genişletmek için tıkla... Düşüş esnasında FPS etkileniyor mu? Hangi oyunda oluyor?
Bearnus Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 163 22 Mayıs 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS FakirPcci Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #5 çoğu oyunda oluyor. fps de düşüyor. 20 sn boyunca oyun kitleniyor. cs go oynarken çok oluyor. Bunuda denedim. Zaten nvidia ekran kartı çalışıyor oyundayken Bearnus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kica forumda kimse bilmiyor mu çözümü ya ? ???? Artı 0 Eksi
çoğu oyunda oluyor. fps de düşüyor. 20 sn boyunca oyun kitleniyor. cs go oynarken çok oluyor. Bunuda denedim. Zaten nvidia ekran kartı çalışıyor oyundayken Bearnus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kica forumda kimse bilmiyor mu çözümü ya ? ????
Bearnus Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 163 8 Haziran 2020 #6 Arkada başka bir programın açık olmadığından eminmisin ? Bilgisayarın laptopmu ve pil demi kullanıyorsun Artı 0 Eksi
Arkada başka bir programın açık olmadığından eminmisin ? Bilgisayarın laptopmu ve pil demi kullanıyorsun
KS KS FakirPcci Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #7 Bearnus dedi: Arkada başka bir programın açık olmadığından emin misin? Bilgisayarın laptopmu ve pil değil mi kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Şu an düzeldi o sorun. Fan temizliği yaptım galiba ondan düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Bearnus dedi: Arkada başka bir programın açık olmadığından emin misin? Bilgisayarın laptopmu ve pil değil mi kullanıyorsun Genişletmek için tıkla... Şu an düzeldi o sorun. Fan temizliği yaptım galiba ondan düzeldi.