mstf_brt Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Sistemim: Intel Core i5-7200U 2.50 GHz 8 GB RAM NVIDIA 920MX Kasmayacak kadar bile FPS alsam yeter. Grafikler benim için çok önemli değil. Bu oyunları oynayabilir miyim? Far Cry 5 Forza Horizon 4 Arma 3 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2021
Sistemim: Intel Core i5-7200U 2.50 GHz 8 GB RAM NVIDIA 920MX Kasmayacak kadar bile FPS alsam yeter. Grafikler benim için çok önemli değil. Bu oyunları oynayabilir miyim? Far Cry 5 Forza Horizon 4 Arma 3
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 5 Ağustos 2021 #2 En fazla Arma 3'de zorlasan 60 FPS alırsın öbürlerinde 30 FPS civarı alırsın yani akıcı olmaz.
mstf_brt Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #3 183189 dedi: En fazla Arma 3'de zorlasan 60 FPS alırsın öbürlerinde 30 FPS civarı alırsın yani akıcı olmaz. Genişletmek için tıkla... Grafikler en düşükte olsa bile 30'un üstüne çıkamaz mıyım?
183189 dedi: En fazla Arma 3'de zorlasan 60 FPS alırsın öbürlerinde 30 FPS civarı alırsın yani akıcı olmaz. Genişletmek için tıkla... Grafikler en düşükte olsa bile 30'un üstüne çıkamaz mıyım?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 5 Ağustos 2021 #4 mstf_brt dedi: Grafikler en düşükte olsa bile 30'un üstüne çıkamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır.
mstf_brt dedi: Grafikler en düşükte olsa bile 30'un üstüne çıkamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 5 Ağustos 2021 #5 Oynayamazsın.
mstf_brt Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #6 183189 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Gravax06 dedi: Oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Peki hocalarım bu videolarda oynanabilir gibi gözüküyor.
183189 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Gravax06 dedi: Oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Peki hocalarım bu videolarda oynanabilir gibi gözüküyor.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 5 Ağustos 2021 #7 mstf_brt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Peki hocalarım bu videolarda oynanabilir gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oynanamaz demedim, 60 FPS alamazsın ve 30 FPS'in üstüne çıkamazsın dedim. Videodaki adam da 30 FPS alıyor.
mstf_brt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Peki hocalarım bu videolarda oynanabilir gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oynanamaz demedim, 60 FPS alamazsın ve 30 FPS'in üstüne çıkamazsın dedim. Videodaki adam da 30 FPS alıyor.
mstf_brt Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #8 183189 dedi: Oynanamaz demedim 60 FPS alamazsın, 30 FPS'in üstüne çıkamazsın dedim videodaki adam da 30 FPS alıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun iyi akşamlar. Konu Çözüldü
183189 dedi: Oynanamaz demedim 60 FPS alamazsın, 30 FPS'in üstüne çıkamazsın dedim videodaki adam da 30 FPS alıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun iyi akşamlar. Konu Çözüldü