AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Sistemim: i5-5200u işlemci, 920MX NVIDIA, 4 GB RAM. Oyunun istediği sistem:
U UxoriousRobin Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 375 Çözümler 5 27 Mayıs 2021 #2 Düşük ayarlarda 25-30 fps alırsınız diye düşünüyorum.
R Rustler07 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 20 fps civarı alırsınız, RAM yükseltirseniz fps niz artabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 20 fps civarı alırsınız, RAM yükseltirseniz fps niz artabilir.
AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #4 Rustler07 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 20 FPS civarı alırsınız, RAM yükseltirseniz FPS niz artabilir. Genişletmek için tıkla... UxoriousRobin dedi: Düşük ayarlarda 25-30 FPS alırsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 20 FPS'den zevk alıcağımı sanmıyorum...
Rustler07 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 20 FPS civarı alırsınız, RAM yükseltirseniz FPS niz artabilir. Genişletmek için tıkla... UxoriousRobin dedi: Düşük ayarlarda 25-30 FPS alırsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 20 FPS'den zevk alıcağımı sanmıyorum...
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.577 Makaleler 1 Çözümler 19 27 Mayıs 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4GB RAM ile muhtemelen sık sık donar oyun, özellikle araba sürerken.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4GB RAM ile muhtemelen sık sık donar oyun, özellikle araba sürerken.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2021 #6 Rustler07 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 20 fps civarı alırsınız, RAM yükseltirseniz fps niz artabilir. Genişletmek için tıkla... GTA SA gibi olmuş.
Rustler07 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 20 fps civarı alırsınız, RAM yükseltirseniz fps niz artabilir. Genişletmek için tıkla... GTA SA gibi olmuş.
U UxoriousRobin Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 375 Çözümler 5 27 Mayıs 2021 #7 AhmeT75 dedi: 20 FPS'den zevk alıcağımı sanmıyorum... Genişletmek için tıkla... Oyun GeForce Now'da da mevcut. Eğer çok oynamak istiyorsanız sabaha karşı pek yoğunluk olmayan saatlerde girip oynayabilirsiniz. Tabii eğer mümkünse.
AhmeT75 dedi: 20 FPS'den zevk alıcağımı sanmıyorum... Genişletmek için tıkla... Oyun GeForce Now'da da mevcut. Eğer çok oynamak istiyorsanız sabaha karşı pek yoğunluk olmayan saatlerde girip oynayabilirsiniz. Tabii eğer mümkünse.
AhmeT75 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #8 UxoriousRobin dedi: Oyun GeForce NOW'da da mevcut. Eğer çok oynamak istiyorsanız sabaha karşı pek yoğunluk olmayan saatlerde girip oynayabilirsiniz. Tabii eğer mümkünse. Genişletmek için tıkla... İnternetimde pek o kadar iyi değil maalesef.
UxoriousRobin dedi: Oyun GeForce NOW'da da mevcut. Eğer çok oynamak istiyorsanız sabaha karşı pek yoğunluk olmayan saatlerde girip oynayabilirsiniz. Tabii eğer mümkünse. Genişletmek için tıkla... İnternetimde pek o kadar iyi değil maalesef.