920MX sistemde Valorant kasıyor

• Konuyu başlatan xeaZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 347
İşletim sistemi
Windows 10

xeaZ

Centipat
Daha fazla  
8 GB RAM, GTX 920MX 2 GB ekran kartı, 256 GB SSD, Intel i5-7200U işlemci Valorant'ta kasıyor. Tum FPS ayarlarını yaptım YouTube'da olan her şeyı... Kasması normal mi? Sağ olun.

İşlemci yüksek GHz çıkarken belli sürede ısınınca düşmesi normal de 1x8 GB tek kanal RAM kullanıyorsanız daha normaldir.

Oyunlarda bilgisayariniz 920MX yerine islemcinin icindeki GPU'yu kullaniyor olabilir. Eger ki ondan kaynakli degilse PC'niz zaten gucsuz durumu ona baglayin.

Oyunlarda bilgisayariniz 920MX yerine islemcinin icindeki GPU'yu kullaniyor olabilir. Eger ki ondan kaynakli degilse PC'niz zaten gucsuz durumu ona baglayın
ekran kartını kullanması için tüm ayarları yaptım.

İşlemci yüksek GHz çıkarken belli sürede ısınınca düşmesi normal de 1x8 GB tek kanal RAM kullanıyorsanız daha normaldir.
yükseltemezmiyim yada önleyemezmiyim

ekran kartını kullanması için tüm ayarları yaptım.

yükseltemezmiyim yada önleyemezmiyim
Anakartta slot varsa 1 tane 8 GB daha ram alabilirsiniz. İşlemcide ise UV (undervolt) yapmak biraz daha stabil FPS almanızı sağlayabilir ama uzman biriyle konuşup yapmak daha iyi bir fikir olacaktır

Anakartta slot varsa 1 tane 8 GB daha ram alabilirsiniz. İşlemcide ise UV (undervolt) yapmak biraz daha stabil FPS almanızı sağlayabilir ama uzman biriyle konuşup yapmak daha iyi bir fikir olacaktır
sağol. 4 gb olurmu elimde var ? undervolt ne oluyor ve bırde onerebılecegınız baska bısey varsa mutlu olurum sağol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı