920MX sisteme zaman geçirmelik ve zevkli oyun önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba iyi günler.
Yakın zamanda yaylaya gideceğim yayla da 1 haftadan fazla kalacağım. Yayla da zaman geçirmek için oynayabileceğim zevkli oyun önerisi yapabilir misiniz? Düşük sistemli ve düşük boyutulu(3-4 GB) olur ise daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim.
920MX.
4 GB RAM.
i5 4288u CPU.

Bully oynamadıysan tavsiye ederim.

Oyun çok sorunlu hocam. Sorundan dolayı hiç sıcak yaklaşmadım.

Ekledim bakacağım. Teşekkürler.
@Humbel GTA V var ama 60 GB GTA V orta ayarlarda oynayabilirsin ve çok zevkli oyun.

GTA V evet çok iyi bir oyun ama boyutu ve benim sistemim karşılamıyor maalesef. Hala oynamak nasip olmadı. :/

Dead Cells ve Mount and Blade: Warband oynayabilirsiniz.

Dead Cells'i ekledim. Warband'ı 200 saatten fazla oynamışımdır bırakalı 3-4 ay oldu. Oyun listemi güncelleyeyim ben, buraya da atarım belki bazı arkadaşlara yardımcı olur.
@Humbel hocam ben 2 GB RAM Pentium E5700 ve 512 MB ekran kartıyla GTA V oynayanı gördüm. Ayrıyaten Bandicam ile video çekerken.

Yakında nasip olursa yeni sistemimde o zevki yaşarım. Şimdi riske girip indirmeye kalksam 104 GB oyun benim net hızıyla 52 saatte iner ama yolculuk yarın.
@Humbel hocam ben 2 GB RAM Pentium E5700 ve 512 MB ekran kartıyla GTA V oynayanı gördüm. Ayrıyaten Bandicam ile video çekerken.

Spec Ops veya Skyrim düşünüyordum ama Skyrim'e verecek 45TL'm yok maalesef :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı