P Pharuk Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 185 25 Mayıs 2021 #1 Oyunun grafiklerini en düşüğe aldım hala kasıyor. Var mıdır bir çözümü? Sistem: GeForce 920MX. 8 GB RAM. i5-7200u
Oyunun grafiklerini en düşüğe aldım hala kasıyor. Var mıdır bir çözümü? Sistem: GeForce 920MX. 8 GB RAM. i5-7200u
KS KS P Pharuk Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 185 25 Mayıs 2021 #11 416227 dedi: Arka planda çalışan uygulamaları kapatın. RAM vs. kullanımı nasıl? Genişletmek için tıkla... ram kullanımı falan normal seviyelerde. Arkada genelde arkadaşlarımla konuştuğum için discord açık oluyo. Bazen de opera Artı 0 Eksi
416227 dedi: Arka planda çalışan uygulamaları kapatın. RAM vs. kullanımı nasıl? Genişletmek için tıkla... ram kullanımı falan normal seviyelerde. Arkada genelde arkadaşlarımla konuştuğum için discord açık oluyo. Bazen de opera
4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Mayıs 2021 #12 Pharuk dedi: RAM kullanımı falan normal seviyelerde. Arkada genelde arkadaşlarımla konuştuğum için Discord açık oluyor. Bazen de Opera. Genişletmek için tıkla... Opera çok fazla RAM tüketiyor. Mümkün oldukça kapatın çoğu şeyi. Hangi ayarlar? Kaç FPS alıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Pharuk dedi: RAM kullanımı falan normal seviyelerde. Arkada genelde arkadaşlarımla konuştuğum için Discord açık oluyor. Bazen de Opera. Genişletmek için tıkla... Opera çok fazla RAM tüketiyor. Mümkün oldukça kapatın çoğu şeyi. Hangi ayarlar? Kaç FPS alıyorsunuz?
KS KS P Pharuk Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 185 25 Mayıs 2021 #13 416227 dedi: Opera çok fazla RAM tüketiyor. Mümkün oldukça kapatın çoğu şeyi. Hangi ayarlar? Kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... fps değerlerine bakmadım ama low ayarlarda fps droplar yiyorum çok fazla. Operayı kapatıp deneyeceğim bi daha Artı 0 Eksi
416227 dedi: Opera çok fazla RAM tüketiyor. Mümkün oldukça kapatın çoğu şeyi. Hangi ayarlar? Kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... fps değerlerine bakmadım ama low ayarlarda fps droplar yiyorum çok fazla. Operayı kapatıp deneyeceğim bi daha
4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Mayıs 2021 #14 Pharuk dedi: FPS değerlerine bakmadım ama Low ayarlarda FPS droplar yiyorum çok fazla. Opera'yı kapatıp deneyeceğim bir daha. Genişletmek için tıkla... Hocam yazım kurallarına dikkat edin, ceza almayın yine. Artı 0 Eksi
Pharuk dedi: FPS değerlerine bakmadım ama Low ayarlarda FPS droplar yiyorum çok fazla. Opera'yı kapatıp deneyeceğim bir daha. Genişletmek için tıkla... Hocam yazım kurallarına dikkat edin, ceza almayın yine.