920MX Warframe FPS düşmesi

cagatayutku23

Femtopat
Daha fazla  
Warframe isminde bir oyun oynuyorum, internetten araştırdığım kadarıyla sistemi çok iyi olmayan birçok kişi bu oyunda FPS drop yaşıyor. Oyun içindeki grafik ayarlarını orta seviyeye çektiğimde 50- 60 arası düşük seviyede 80-90 FPS alıyorum fakat 30 dk sonra aniden sürekli FPS drop yaşıyorum, 1 -3'e kadar düşüyor. Görev yöneticisinden baktığımda da CPU kullanımı %100 görünüyor. Bunun nedenini RAM'in yetersiz oluşundan dolayı işlemciye çok yükleniyor oyun dediler. Çok iyi bir sistemim yok.
Intel i5 2.5 GHz, NVIDIA 920MX 2 GB ekran kartı ve DDR5 4 GB RAM'im var. Ocak ayında Crucial 480 GB SSD aldım, ocak ayında nedense FPS düşmesi yaşamıyordum. Bu şekillde 1 1.5 ay kadar rahattım fakat sonradan gelen Update'ler yüzünden droplar yaşanmaya başladı. Net üzerinde de laptoplara ekstra RAM takılabilir olduğunu öğrendim. Sizce gerçekten sorun RAM yetersizliğinden midir, başka bir nedeni olabilir mi ve RAM sorunuysa değiştirsem düzelebilir mi?

RAM olabilir ama bunun asıl nedeni ekran kartının 2 GB olması bu yüzden ekran kartını zorlarsan RAM'in bir kısmını kullanabilir ama sen ikisini de bir yenile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…