Steam 93 Mbps internette 114 KB/s ile indiriyor

whitrex

Centipat
Daha fazla  
100Mbps internetim olduğu halde Steam'de son 1 aydır indirme hızı bu şekilde. İndirme bölgesini değiştirdim farklı disklerde denedim fakat düzelmedi nedenini bilen var mı?

Dosya Ekleri

• image (1).png
    24,9 KB · Görüntüleme: 66
  • image.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 57
İndirme kısıtlaması var mı? Kontrol ettiniz mi? Yoksa ISS ile iletişime geçin.

100Mbps internetim olduğu halde Steam'de son 1 aydır indirme hızı bu şekilde. İndirme bölgesini değiştirdim farklı disklerde denedim fakat düzelmedi nedenini bilen var mı?
İndirme sunucusunu Polonya-Katowice olarak değiştirseniz sorun düzelir, Türkiye sunucularına bu aralar bir sorun var.

Hocam indirme bölgesini BK - Londra olarak değiştirip dener misiniz?

Bende de aynı sorun internetteki cehennem film sitesinden film indirirken var. Takipteyim.

İndirme sunucusunu Polonya-katowice olarak değiştirseniz sorun düzelir, Türkiye sunucularına bu aralar bir sorun var.

Polonya sunucusunu şu an denedim ve düzeldi bazen 11MB ile indiriyor 2dakika sonra tekrar 1MB altına düşüyor.

Bende de aynı sorun internetteki cehennem film sitesinden film indirirken var. Takipteyim.
Sizinki sitenin sunucusuyla alakalı bir durum, sunucu kaynaklı bir sorun varsa genelde böyle oluyor. Sunucusu daha iyi olan sitelerden (Microsoft gibi) indirme yaptığınız zaman böyle bir sorun olmadığını görebilirsiniz.
Polonya sunucusunu şu an denedim ve düzeldi bazen 11MB ile indiriyor 2dakika sonra tekrar 1MB altına düşüyor.
İlk başlarda öyle yapabiliyor fakat sonrasında düzeliyor.

Fakat aynı siteden bazen gayet hızlı inerken bazen de bu şekilde indiriyor. Sebebi aynı mıdır yine de? O zaman bana ücretsiz f,ilm indirmek için farklı bir platform gerekiyor fakat bulabileceğimi sanmam. Demek ki sorunumuz aynı değilmiş. Tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…