93 ortalama 100 olur mu?

Daha fazla  
Malum YKS yüzünden daha 9. sınıfta ortalamamı takar oldum. Şu anda sözlüsüz 93 ortalamam var. Sözlülerde 90-100 arası gelse, sizce ne olur ortalamam? Hedefim şimdiden sayısal10k bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum YKS yüzünden daha 9. sınıfta ortalamamı takar oldum. Şu anda sözlüsüz 93 ortalamam var. Sözlülerde 90-100 arası gelse, sizce ne olur ortalamam? Hedefim şimdiden sayısal10k bu arada.

Vallahi kardeşim hayalin güzel OBP de iyi ama sana şöyle diyeyim OBP kötü olsa dahi açığı kapatılabiliyor. Hedefin seneler de illaki değişecek bunu bil bugün bunu diyorsan yarın başka bir mesleğe tutkuyada yönebilirsin. Sayısal 10k kolay değil imkansızda değil ama çok zor bir şey çoğu kişi için 50k 70K-80K bile bir hayal yani 10k yı sakın kolay zannetme. Ama çalıştıktan sonra yapamayacağın bir şey yok önerim daha yolun başındayken hayallerinin üstüne düşün.

Matematiksel olarak bile imkansız hocam.

Ha 100'e yakın bir şey olur mu derseniz:

Sözlülerin hepsi 100 girilse ve bugünden itibaren her şeyiniz 100 olursa 99,5625 OBP yapabilirsiniz 12. sınıfın sonunda.

Gerçekçi olursak böyle olmaz. Bugünden itibaren adamakılkı çalışırsanız tahminen 96-97 civarı OBP olur.

Siz şu anda bunları aşırı takmayın.

Matematiksel olarak bile imkansız hocam.

Ha 100'e yakın bir şey olur mu derseniz:

Sözlülerin hepsi 100 girilse ve bugünden itibaren her şeyiniz 100 olursa 99,5625 OBP yapabilirsiniz 12. sınıfın sonunda.

Gerçekçi olursak böyle olmaz. Bugünden itibaren adamakılkı çalışırsanız tahminen 96-97 civarı OBP olur.

Siz şu anda bunları aşırı takmayın.

Yok hocam herkes yanlış anlamış. Tabii ki de 100 OBP gibi bir hedefim yok. Sadece 9. sınıf ilk dönemki puanım tahminen nasıl olur diye sormuştum. Yine de teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı