9300 TL'ye 3D Modelleme/Render için laptop önerisi

Wretched EGG

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Endüstriyel tasarım son sınıf öğrencisiyim, güncel olarak Fusion360, Alias, Maya, Keyshot, Sketch-up ,Sketchbook ve Adobe (Illustrator, Photoshop, InDesign, XD) kullanıyorum. Zaman zaman oyunda oynuyorum RPG (mount and blade bannerlord gibi) ve Cs genelde, son iki yıldır hiç oynamadım gerçi. Max 9300 TL'lik bütçem var, beni en azından 2-3 yıl idare edecek bir dizüstü arıyorum. 1 ay kadar bekleyebilirim. Araştırdığım kadarıyla Ryzen 7 - i7 işlemci ve 1650Ti - dengi veya üstleri ekran kartlarına bakmam gerekiyor. Bildiğiniz, önerebileceğiniz bir laptop veya en azından bakmam gereken özellikler konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Core i7-11800H şöyle bir işlemci var bide ryzen 7 5800 şimdi render ve 3d modelleme için anladığım kadarıyla mümkün olduğunca işlemci iyi olmalı ama bunların yanına iyi bir ekran kartı da gerekiyor oyun oynamakta istiyorum çok karasız kaldım ayrıca ısınma sorunundan bahsediliyor önlemini nasıl alacağım, birde 1 ay kadar beklesem çok fark olur mu ? en son alet nasıl sizce

Asus TUF Gaming FX506HC-HN011​

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı