9300M GS vs Intel HD Graphics 4600

Blumber

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar önceki konumda da bahsetmiştim i5 4690k'lı sistem alcam ve ilerde ekran kartı alcam . Merak ettiğim eski laptobumun ekran kartı 9300m gs idi. Benim sorum hd graphics 4600 laptobumdaki ekran kartından kaç kat daha fazla performans verir.

Keşke yazıyı tam okusaydınız orda eski laptopumun ekran katından kaç kat fazla performans verir diye sormuştum. Daha fazla performans vericeğini zaten biliyodum. Neyse tamamını okumak zaman alırdı dimi insanları banlamaya zaman kalmazdı.

Türkçene dikkat edersen sorun gayet açık cevaplanır. Düzgün yapmadığın bir işin düzgün sonuçlanmasını bekliyormusun?

Evet kalmazdı. Banlanması gereken çok insan var ve ben sırf senin saçma soruna cevap vermeye kasacağıma forumdaki düzeni sağlamaya devam etmeyi yeğlerim daha iyi. Buraya kadar her şey tamamsa sorunun neden saçma olduğun noktaya değineyim...

Şimdi 9300M GS konunun başında anlamanı umduğum ama anlayamadığım gibi 10 yıllık bir kart. Bu 10 yıllık testler ile 2014 model HD 4600'ın testlerini karşılaştırmak saçmalıktan öte bir şey değil. 9300M GS'nin test edildiği oyun Doom3, 1999 yapımı Quake 3.... HD 4600'ın test edildiği oyun 2015 yapımı Witcher 3... Biraz mantıkla çözülüyor iş. Ben denedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…