kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 24 Ağustos 2020 #11 CelvinDupree dedi: Maalesefki sistemi yükseltme şansım yok Sistemin ısısı 75-80 civarlarında fakat daha da artabilir Genişletmek için tıkla... Sorun sıcaklığa bağlı değil sanırım. Oyun içi işlemci ve ekran kartı frekans değerlerini ve kullanım yüzdelerini de paylaşabilir misiniz?
CelvinDupree dedi: Maalesefki sistemi yükseltme şansım yok Sistemin ısısı 75-80 civarlarında fakat daha da artabilir Genişletmek için tıkla... Sorun sıcaklığa bağlı değil sanırım. Oyun içi işlemci ve ekran kartı frekans değerlerini ve kullanım yüzdelerini de paylaşabilir misiniz?
CelvinDupree Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 87 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #12 kt2 dedi: Sorun sıcaklığa bağlı değil sanırım. Oyun içi işlemci ve ekran kartı frekans değerlerini ve kullanım yüzdelerini de paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cahilliğimin kusuruna bakmayın. Acaba nereden bulabilirim o değerleri.
kt2 dedi: Sorun sıcaklığa bağlı değil sanırım. Oyun içi işlemci ve ekran kartı frekans değerlerini ve kullanım yüzdelerini de paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cahilliğimin kusuruna bakmayın. Acaba nereden bulabilirim o değerleri.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #13 Driver'ları yüklemeyi denediniz mi?
CelvinDupree Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 87 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #14 hakan.klcarslan dedi: Driver'ları yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda tekrardan güncelleyeceğim. Yaklaşık olarak 1 ay önce güncelledim
hakan.klcarslan dedi: Driver'ları yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda tekrardan güncelleyeceğim. Yaklaşık olarak 1 ay önce güncelledim
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 24 Ağustos 2020 #15 CelvinDupree dedi: Cahilliğimin kusuruna bakmayın. Acaba nereden bulabilirim o değerleri. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Soru sorduğunuz sürece yardımcı olmaya çalışırız. MSI Afterburner ayarlarında OSD kısmında olması gerekiyor. Bu video oyun içi değerlerinizi izlemenizde yardımcı olacaktır size: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CelvinDupree dedi: Cahilliğimin kusuruna bakmayın. Acaba nereden bulabilirim o değerleri. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Soru sorduğunuz sürece yardımcı olmaya çalışırız. MSI Afterburner ayarlarında OSD kısmında olması gerekiyor. Bu video oyun içi değerlerinizi izlemenizde yardımcı olacaktır size: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CelvinDupree Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 87 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #16 Hepinize teşekkürler sanırım sorunu çözdüm. NVIDIA'nın kendi uygulamasından optimizasyonu yaptırdım ve bir anda oldu. Şu anlık bir kasma yok ileride neler olabileceğini bilmiyorum. Umarım nazar değmez.
Hepinize teşekkürler sanırım sorunu çözdüm. NVIDIA'nın kendi uygulamasından optimizasyonu yaptırdım ve bir anda oldu. Şu anlık bir kasma yok ileride neler olabileceğini bilmiyorum. Umarım nazar değmez.