930MX Performansı Nasıldır?

Bu yorumu yeni gördüm ve 5 dk önce shadow of the tom raider oynuyordum...ne büyük ironi :/
Bu yorumu yeni gördüm ve 5 dk önce Shadow of the tomb raider oynuyordum...ne büyük ironi :/

@umut763476 Burada bir ironi varsa eğer sistemi düşük seçip, pahalı oyunları oynamaya çalışmak olabilir. Bahsettiğin oyun serisinin son üç oyunu birbirine çok yakın ve ilk çıkanı indirimde 10TL'ye alabiliyorsun. Senin yerinde olsam aradaki kalan paraları biriktirip sistemi yükseltir yeni oyunları yeterli çözünürlük ve akıcılıkta oynamaya çalışırdım. Neticede çözünürlük ve ayarları en düşük seviyelere çekip, 20 FPS'te oyun oynayınca oyunlar da pek yeni hissiyatı vermiyor.

Hissiyat ne kadar hassas olduğuna göre değişir.Yeterlilikte sende biter.

Bende X542UR 12 GB RAM, i7 7500U 930 MX var. 1366x768 çözünürlükte tüm oyunları oynadım ama Steam PUBG biraz sıkıntı.

Bende X542ur 12 GB RAM, i7 7500u 930 MX var. 1366x768 çözünürlükte tüm oyunları oynadım ama Steam PUBG biraz sıkıntı.

Bende i5 8.nesil 8RAM,2 gb 930MX 256SSD bir laptop alacağım. Genelde pes oynarım, PES 2021 oynamak isterim. Yardimci olur musun, sence oynatır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…