931SWL "no signal" hatası veriyor

Daha fazla  
Monitör
931SWL
Bilgisayar özelliklerim görseldeki gibidir.

Dün 17-18(20.06.2023) sularında bilgisayarımı açmak için koltuğa oturdum. Bilgisayarın Power tuşuna bastım. Bilgisayarın ışıkları açıldı. Daha sonrasında monitörümün tuşuna bastım. Lakin no signal yazısı karşıma çıktı. Kasanın ışıkları ve ekran kartının RGB'si yanmakta ve çalışmakta gözükmekte. Dış görünüş açısından böyle. Monitörün kablolarını takıp çıkardım ve bir daha denedim. Lakin yine aynı sorun ile karşılaştım. Monitörüm bilgisayarıma göre eski bu nedenle VGA dönüştürücüsü kullanmaktayım.(HDMI'ya dönüştürüyor.) Kısaca böyle izah etmek istedim. Lakin biraz uzun oldu. Yardımcı olmanızı bekliyorum. Olayın ayrıntılarına girebilirim. Şimdiden Allah razı olsun. Teşekkürler. (21.06.2023)

Dosya Ekleri

• 20230621_221843.jpg
    186,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
No signal yazısı monitörün ilk açılışında hep yazar zaten. GPU'dan görüntü sağlandığı süre boşluğunda saniyelik bir no signal her daim olur. Bu normaldir.
Lakin sonrasında görüntü gelmemesi bir sorundur.
Bu da dönüştürücü kaynaklı olabilir. O sisteme göre kötü bir monitör kullanıyorsun. Tipik bir ev-ofis monitörü.
İlk olarak yeni bir dönüştürücü ile çözümü dene. Olmaz ise monitörü farklı bir sistemde deneyiniz.

Sonrasında görüntü gelmiyor evet monitör de eski baska monitör de de aynı sorun oldu ama aynı dönüştürücü ile bağladım ondan yeni bir dönüştürücü ile deneyeceğim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…