94.5 OBP ile 96.2 ile alan okula nakil verilir mi?

leyms

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Şu anda 11. sınıfı bitirdim ve 12. sınıfa geçeceğim. Okulumu değiştirmek istiyorum. İsteğim okul OBP ile alıyor ve benim liseye başladığım zaman 96.2 gibi bir puanla almış taban olarak. Benim o sene OBP değerim 94.5 civarı idi. Eğer okulda boş kontenjan olursa girme şansım var mı yoksa denememeli miyim? Ek olarak galiba şu anda nakiller kapalı anladığım kadarıyla. Çünkü e-Devlet üzerinden nakil alma yerine girip boş kontenjanları görüntüle kısmına bastığımda "Ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin madde 38-4-(a) gereği nakil işlemleri yıl sonu sınıf atlatma işlemleri tamamlanıncaya kadar kapatılmıştır." uyarısı çıkıyor. Bu konu hakkında da bilgisi olan yardım edebilir mi rica etsem? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhabalar. Ben de benzer bir durumun içindeyim herhangi bir bilgi edindiniz mi bazı yerlerde ortaokul OBP'sine bakıldığı vb. yazılmış.
İkinci sorunuza gelirsek öğrendiğim kadarıyla o uyarı temmuz ayı içinde kalkacak ve kontenjanları görebileceğiz. Muhtemelen lise yerleştirmelerinin açıklanmasını beklememiz gerekecek. Teşekkürler.

Kral benim bugün başvurum onaylandı dediğim gibi benim girdiğim sene benim OBP den daha yüksek bi puanla almışlardı ama yinede kabul edildim. Okulda 5 kontenjan vardı ve ben 1. sıradaydım. Kabul edildim. Sizde bence bu deneyin hocam.

Sağolasın hocam tebrik ederim umarım benimki de hallolur

Sağolasın hocam tebrik ederim umarım benimki de hallolur
Teşekkurler hocam umarim sizinkide hallolur. Bu arada daha önceden sizin sorunuza yanıt vermiştim fakat galiba bi hata olmuş ve mesajım gitmemiş. Dediğim gibi umarım sizinki de hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…