94.5 OBP ile alan liseye 89.7 OBP ile girilebilir mi?

acayip zor bi ihtimal gitmeniz ama nakille boş yer bulursanız gidersiniz

keşke daha önceden akıl edeyip biraz daha gayret edeydiniz lgsyi kötü yapsam bile obpyi kullanırım diye ben öyle yapmıştım obp'm 97.5 idi

Maalesef bazı hocalar yüzünden oluyor böyle şeyler bu sene 94 idi ama geçen seneler düşük olduğu için.

Çok da canını sıkma yazı mükemmel geçir sonra da okula git.

Şu anda tek garanti gidebildiğim imam hatip var maalesef ona gitmek zorundayım ya da meslek seçeceğim meslek daha iyidir oradanda nakil deneyeceğim sürekli.

Sağolun herkese teşekkür ederim beni biraz daha umutlandırdınız sonuna kadar deneyeceğim.

Zor maalesef ama dene şansını
Knk merhaba benim obp puanım 90,7117 nakil aldırcam da istediğim okul bu seneki yerleştirmede 90,4613 ile almış ama kontenjan yok sence 1.nakilde gelirmi ya da 2.nakilde sence

İlk ay zaten nakiliniz tutar ve istediğiniz okula gidersiniz büyük ihtimalle.
Knk merhaba benim obp puanım 90,7117 nakil aldırcam da istediğim okul bu seneki yerleştirmede 90,4613 ile almış ama kontenjan yok sence 1.nakilde gelirmi ya da 2.nakilde sence

acayip zor bi ihtimal gitmeniz ama nakille boş yer bulursanız gidersiniz

keşke daha önceden akıl edeyip biraz daha gayret edeydiniz lgsyi kötü yapsam bile obpyi kullanırım diye ben öyle yapmıştım obp'm 97.5 idi

Kanka benim bildiğim ilk nakillerin süresi geçti dün bitti zaten bir de şu an kazandığın okul kaç puan.

Kanka benim bildiğim ilk nakillerin süresi geçti dün bitti zaten bir de şu an kazandığın okul kaç puan.
Knk ben nakil tercihini dün yaptım zaten okul bu seneki yerleştirmede 90,4613 ile almış

Knk ben nakil tercihini dün yaptım zaten okul bu seneki yerleştirmede 90,4613 ile almış
Şuan kazandığım okul 86

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…