Adres'in tutuyorsa rahatlıkla girersin ama uzaktaysan yakındaki kişilere öncelik verirler.Sadece tek lise yazmak gibi yanlış yapma başka liselerde yaz bu liselerde sallamasyon olmasın yanlışlıkla tutabilir.
Manisa merkezde daha 2 yıl önce 2 veya 3 tanecik sınavla öğrenci alan Anadolu lisesi varken şu an daha fazla, sadece yerel yerleştirme ile öğrenci alan okulların OBP tabanı sırf bu yüzden geçen seneden beri artıyor. Bir de ben oraya çok gittim, Halit görgülü AVM'ye çok yakın bir lise yani o okulda öğrenciysen mutlaka her hafta uğrarsın ortamı öyledir diye tahmin ediyorum, bir de gelişmiş bir semt yakınında hastane bile var çok merkezi bir yer olduğu için ben bunların üst üste binip okulun bu yıl OBP tabanının 95 puana fırlamasını bekliyorum. O yüzden yerleşemeyebilirsin ama nakillerde şansın kesinlikle var. Ben o lisenin yakınlarında kısa süre olsa da dershane okudum. Ortaokuldan mezun olduğum yıl puanım tutuyordu ancak evim uzaktı tercih edemedim imkanım olsa kesin yazardım karşısında Vatan bilgisayar var sayamayacağım kadar monitör vardı için de kendimde alışveriş yaptım, şuan küçülmeye gitmişler galiba o kadar değil. Fırın var orada çok iyi dediğim gibi tam öğrenci mekanı yerler bu okulun etrafında, obp tabanı kesin artar. Manisa'da Halit Görgülü'nün olduğu mahalleyi ve caddeyi, CBÜ ve AVM ile birlikte komple çıkarsan kalanı ilçeden farksız olur çünkü geri kalanı çarpık kentleşme resmen apartmanlar dip dibe.
Adres'in tutuyorsa rahatlıkla girersin ama uzaktaysan yakındaki kişilere öncelik verirler. Sadece tek lise yazmak gibi yanlış yapma başka liselerde yaz bu liselerde sallamasyon olmasın yanlışlıkla tutabilir.