9400 GT sistem yükseltme

kitapqurdu

Centipat
-işlemci : Intel Core 2 Duo E7400 2.80GHz (işlemci 2.50GHz'de çalışıyor)
-anakart: Gigabyte P31-S3G.
-RAM: DDR 2 (2+2) 4 GB
-ekran kartı: NVIDIA GeForce 9400 GT.
-HDD: 300 GB (şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum)
-PSU: 350W PSU

Sistemim bu. Sistemi mesela GTA 5 oynatacak seviyeye getirmek istiyorum. İlk hangi parçadan başlamam gerek değiştirmeye. Parçaları tek tek değiştirmeyi düşünüyorum ve en uygun fiyatlı parçalar hangileri. Ayrıca bu sistem GTA 5 açar mı? Açarsa ortalama kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 5'de en düşük ayarlarda 1080P de 30 FPS anca alabilirsiniz bu sisteme yapılan yatırım ölü yatırımdır çünkü anakart Xeon E5450 gibi işlemcileri desteklemiyor.

Önce tabi ki anakarttan başlanır. Yalnız tek tek alacak olursanız anakart ile eski parçaların uyumsuzluk sıkıntısı olabilir. Para biriktirip tek seferde toplamak daha sağlam olur.

Anakartınız Xeon işlemci desteklemiyor, anakartınız aynı zamanda sadece 4 GB RAM desteklemekte. Bu sistemi ben komple satıp ya ucuz sıfır Athlon veya R3 1200 AF sistem toplamanızı, ya da ikinci el i5 veya i7, 3.nesil veya 4.nesil bir sistem toplamanızı öneririm. Eğer sisteminizi yükseltmeye çalışırsanız paranızı çöpe atmış olursunuz.
İkinci el bir GTX 460 vs. alabilirsin. GTA 5'i rahat oynarsın.

GTA 5'i rahat oynayamaz. PSU'su 460 için yeterli değil, işlemci darboğaz yapıyor ve 4 GB RAM ile GTA 5 oynanmaz. Yanlış bilgilendirme yapmayalım

Dediğiniz gibi bir sistem toplarsam maliyeti ne olur ve bu sistem ortalama ne kadar eder sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…