lejyoner60 Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 1 3 Haziran 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarım 8 senelik bir bilgisayar, 4 GB RAM ekledim, bir de ekran kartı taktım, RAM takmadan önce donuyordu, FPS düşüktü. Benim şüphelendiğim termal macunu 8 senedir değiştirmedim, ondan mı acaba? İşlemci : Intel Pentium RAM: 4 GB Sabit disk : 250 GB Ekran kartı : Geforce 9400 GT CS:GO, LOL tarzı oyunları oynadığım zaman kasıyor, donuyor, takılıyor. Buna nasıl çözüm bulabilirim?
Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarım 8 senelik bir bilgisayar, 4 GB RAM ekledim, bir de ekran kartı taktım, RAM takmadan önce donuyordu, FPS düşüktü. Benim şüphelendiğim termal macunu 8 senedir değiştirmedim, ondan mı acaba? İşlemci : Intel Pentium RAM: 4 GB Sabit disk : 250 GB Ekran kartı : Geforce 9400 GT CS:GO, LOL tarzı oyunları oynadığım zaman kasıyor, donuyor, takılıyor. Buna nasıl çözüm bulabilirim?
byTengan_ Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 450 Çözümler 5 Daha fazla Profil Kapağı 1525561374 3 Haziran 2018 #2 Kendi işlemcimin termal macununu değiştirmediğim 3 ay içinde vıcık vıcık oluyor. Aıda64 ile ısı değerlerini paylaşınız.
Kendi işlemcimin termal macununu değiştirmediğim 3 ay içinde vıcık vıcık oluyor. Aıda64 ile ısı değerlerini paylaşınız.