Ömer Escobar Femtopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #11 462488 dedi: Linkleri neden kısalttığınızı anlamadım, neyse. İki PSU'da alınmaz, VX Plus 350 en mantıklısı, Hadron ya da PowerBoost almayın. Genişletmek için tıkla... linkleri kısaltmamın nedeni başlıklarda ac1l kelimesi yazılı olmasıydı ve forum bunu engelliyor hocam bende kısaltmak zorunda kaldım 462488 dedi: Linkleri neden kısalttığınızı anlamadım, neyse. İki PSU'da alınmaz, VX Plus 350 en mantıklısı, Hadron ya da PowerBoost almayın. En ufak gerilim dalgalanmasında başınızı ağrıtır. Genişletmek için tıkla... tamam hocam güç kaynağını en yakın zamanda alacağım teşekkür ederim size ilgilendiğiniz için
462488 dedi: Linkleri neden kısalttığınızı anlamadım, neyse. İki PSU'da alınmaz, VX Plus 350 en mantıklısı, Hadron ya da PowerBoost almayın. Genişletmek için tıkla... linkleri kısaltmamın nedeni başlıklarda ac1l kelimesi yazılı olmasıydı ve forum bunu engelliyor hocam bende kısaltmak zorunda kaldım 462488 dedi: Linkleri neden kısalttığınızı anlamadım, neyse. İki PSU'da alınmaz, VX Plus 350 en mantıklısı, Hadron ya da PowerBoost almayın. En ufak gerilim dalgalanmasında başınızı ağrıtır. Genişletmek için tıkla... tamam hocam güç kaynağını en yakın zamanda alacağım teşekkür ederim size ilgilendiğiniz için