INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu sistemde bulunan PSU 550Watt bu yeterli midir sisteme?
INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu sistemde bulunan PSU 550Watt bu yeterli midir sisteme?
Hocam sizi her yerde görüyorum bu sistem iyi midir sizce biliyorum başka yerlerden daha ucuza alınabileceğini ama güvenemiyorum pek düşünceleriniz ne bu sistem hakkında?
Hocam aslında ben de sizin gibi düşünüyordum tanıdık bir bilgisayarcıyı aradım bu sistem nasıl diye dedi psusu yetersiz falan ben de kuşkulandım biraz ama sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu teşekkürler.
Hocam aslında ben de sizin gibi düşünüyordum tanıdık bir bilgisayarcıyı aradım bu sistem nasıl diye dedi psusu yetersiz falan ben de kuşkulandım biraz ama sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu teşekkürler.
Tabi ki yeterlidir. Fakat eğer uzun süre sistem güncellemeyecekseniz bu sistemi alın derim. İşlemci pek ileriye dönük bir işlemci değil. Eğer yakın bir zamanda sistem güncelleme yapacaksanız AMD tabanlı veya intel 10. nesil tabanlı bir sistem almanızı öneririm.