9400F GTX1650 sistemde ekran gelmiyor

Myhtles

Hectopat
Daha fazla  
Anakart Gigabyte B365M Aorus Elite.
İşlemci: 9400F.
Ekran kartı GTX 1650.
Windows 11 yüklerken Secure Boot açtım Update'ı yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha doğrusu bu videoyu izledim.
Sonra tekrar BIOS'a attı tekrar reset attığımda ekran gelmedi ama PC çalışır vaziyette.
Ne yaptıysam ekran gelmiyor siyah ekran da kalıyor sorun ne olabilir ne yanlış yapmış olabilirim?

Anakarta takarsanız görüntü alamazsınız zaten F işlemcilerde entegre grafik yoktur. Herhangi bir bip sesi geliyor mu?
evet geliyor 3 tane Birden fazla kısa bip sesi = Anakart arızası Sürekli bip = Güç Kaynağı arızası 1 Uzun bip = Bellek tazelemesinde hata. 1 Uzun 1 Kısa bip = Anakart veya Bios arızası bunuda google'dan buldum 3 tane kısa 1 uzun da gpu muş onlarada baktım ne yapcam sorun ne hala anlamış değilim

Maşallah verebilecek bütün hataları vermiş. Anakartta BIOS buga girmiş olabilir veya tamamen bozulmuş olabilir. Garip bir sorun. Gerçi pili çıkardığınızda düzelmesi lazımdı.

Maşallah verebilecek bütün hataları vermiş. Anakartta BIOS buga girmiş olabilir veya tamamen bozulmuş olabilir. Garip bir sorun. Gerçi pili çıkardığınızda düzelmesi lazımdı.
bug olayı olabiliyor mu umarım yardımcı olacak biri çıkar sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…