Çözüldü 9400GT sistemde Valorant açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 7

xxxtentacions

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 gb
Ekran kartı
Nvidia 9400GT
İşlemci
Intel Core 2 Duo
Merhabalar benim ekran kartım NVIDIA 9400GT. DX 11 olmasına rağmen Valorant açılmıyor kız arkadaşımla oynıycaktık ama açılmıyınca kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal hocam. DirectX 11 desteği yok. Özellik seviyesi yetmiyor. Bakabilirsiniz.
"NVIDIA GeForce 9400 GT Özellikleri | TechPowerUp GPU Veritabanı" NVIDIA GeForce 9400 GT Specs

Çözüm
Normal, o kartın DX11 desteği yok. Dxdiag'tan Sistem kısmından baktığınız DX sürümü o Windows sürümünün desteklediği DX sürümüdür. Dxdiag'tan ekran kısmına bakın oradan anlarsınız DX desteğinin kaça kadar olduğunu.

Her şeye inanmayın. Maalesef bu kart ile olmaz. DirectX 11 desteği olan ekran kartı lazım.

Aslında önemi yok. Bu özellik cipte olur. 9400 GT ile açmaz.

Yok hocam, kartın modelini öğrenip gerçekten DirectX 11 desteği olmadığını göstermek için demiştim.
Anladım hocam. Zaten ben attım. Dediğiniz gibi VRAM miktarı falan değişebilir fakat özelliği değişmez. Bende Sparkle olan vardı ve 1 GB VRAM vardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…