X xxxtentacions Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #1 RAM 4 gb Ekran kartı Nvidia 9400GT İşlemci Intel Core 2 Duo Merhabalar benim ekran kartım NVIDIA 9400GT. DX 11 olmasına rağmen Valorant açılmıyor kız arkadaşımla oynıycaktık ama açılmıyınca kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2022
Merhabalar benim ekran kartım NVIDIA 9400GT. DX 11 olmasına rağmen Valorant açılmıyor kız arkadaşımla oynıycaktık ama açılmıyınca kaldı.
Çözüm Yener K. 13 Şubat 2022 Normal hocam. DirectX 11 desteği yok. Özellik seviyesi yetmiyor. Bakabilirsiniz. "NVIDIA GeForce 9400 GT Özellikleri | TechPowerUp GPU Veritabanı" NVIDIA GeForce 9400 GT Specs
Normal hocam. DirectX 11 desteği yok. Özellik seviyesi yetmiyor. Bakabilirsiniz. "NVIDIA GeForce 9400 GT Özellikleri | TechPowerUp GPU Veritabanı" NVIDIA GeForce 9400 GT Specs
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 13 Şubat 2022 #11 xxxtentacions dedi: Eki Görüntüle 1304192 İsterseniz bakın pek anlamıyorum ama bunlar. Genişletmek için tıkla... Üstte Sistem Bilgilerinde Windows'un desteklediği DX sürümü yazıyor, altta da kartın desteklediği DirectX sürümü yazıyor. Sizin kartınız DX10 destekliyor anlaşılan. Artı 0 Eksi
xxxtentacions dedi: Eki Görüntüle 1304192 İsterseniz bakın pek anlamıyorum ama bunlar. Genişletmek için tıkla... Üstte Sistem Bilgilerinde Windows'un desteklediği DX sürümü yazıyor, altta da kartın desteklediği DirectX sürümü yazıyor. Sizin kartınız DX10 destekliyor anlaşılan.
KS KS X xxxtentacions Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #12 e.n.e.s dedi: Üstte sistem bilgilerinde Windows'un desteklediği DX sürümü yazıyor, altta da kartın desteklediği DirectX sürümü yazıyor. Sizin kartınız DX10 destekliyor anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Peki bu ekran kartını satmaya çalışsam satılır mı? Veya geçici bir çözüm olabilecek bir şey var mı? Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Üstte sistem bilgilerinde Windows'un desteklediği DX sürümü yazıyor, altta da kartın desteklediği DirectX sürümü yazıyor. Sizin kartınız DX10 destekliyor anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Peki bu ekran kartını satmaya çalışsam satılır mı? Veya geçici bir çözüm olabilecek bir şey var mı?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 13 Şubat 2022 #13 Maalesef geçici çözüm olarak bir şey yok. Kartı satabilirsiniz ama yüksek bir fiyata satmayı beklemeyin. Artı 0 Eksi
Maalesef geçici çözüm olarak bir şey yok. Kartı satabilirsiniz ama yüksek bir fiyata satmayı beklemeyin.