A ahmet elmacı Yoctopat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 RAM 8GB Ekran kartı 940M İşlemci İ5 6. Nesil Oyuna girmeye çalışırken ekran kartı gereksinimlerini karşılamıyorsunuz diye hata veriyor. Bunun için ne yapmalıyım?
Oyuna girmeye çalışırken ekran kartı gereksinimlerini karşılamıyorsunuz diye hata veriyor. Bunun için ne yapmalıyım?
Çözüm 6 6 662040 26 Ekim 2023 Bu sistem ile bu oyunu oynamazasınız hocam. Ekan kartınızın VRAM veya DX12 durumundan dolayı, hata alıyor olabilirsiniz. Bulut sistemleri ile oynayabilirsiniz eğer var ise. Tabii bu durumda internetinizin iyi olması lazım.
Bu sistem ile bu oyunu oynamazasınız hocam. Ekan kartınızın VRAM veya DX12 durumundan dolayı, hata alıyor olabilirsiniz. Bulut sistemleri ile oynayabilirsiniz eğer var ise. Tabii bu durumda internetinizin iyi olması lazım.
KS KS A ahmet elmacı Yoctopat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #11 662040 dedi: Bu sistem ile bu oyunu oynamazasınız hocam. Ekan kartınızın VRAM veya DX12 durumundan dolayı, hata alıyor olabilirsiniz. Bulur sistemleri ile oynayabilirsiniz eğer var ise. Tabii bu durumda internetinizin iyi olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu oyunu oynayabiliryordum mesela Hogwarts Legacy ya da miles morelse kasama oluyordu ama yine de oynayabiliyordum. Artı 0 Eksi
662040 dedi: Bu sistem ile bu oyunu oynamazasınız hocam. Ekan kartınızın VRAM veya DX12 durumundan dolayı, hata alıyor olabilirsiniz. Bulur sistemleri ile oynayabilirsiniz eğer var ise. Tabii bu durumda internetinizin iyi olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu oyunu oynayabiliryordum mesela Hogwarts Legacy ya da miles morelse kasama oluyordu ama yine de oynayabiliyordum.
proqt Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 229 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 ti İ7 13700f 2x16 32 gb ram Asus tuf gaming h770 pro wi fi anakart Samsung 980 pro ssd Wd purple 1tb hdd Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #12 Oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 26 Ekim 2023 #13 ahmet elmacı dedi: Hocam çoğu oyunu oynayabiliryordum mesela Hogwarts Legacy ya da miles morelse kasama oluyordu ama yine de oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış hatırlamıyor isem bazı oyunlar farklı bazı gereksinimler istiyor. Mesela, bu aldığınız hatanın aynısı bazı oyunlarda da alınıyordu ama şu an TLOU mıydı yoksa farklı bir oyun muydu tam emin olamadım. ahmet elmacı dedi: Hocam çoğu oyunu oynayabiliryordum mesela Hogwarts Legacy ya da miles morelse kasama oluyordu ama yine de oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Zaten açsa bile, herhalde 144p ile oynarsınız ve önünüzü göremesiniz. Artı 0 Eksi
ahmet elmacı dedi: Hocam çoğu oyunu oynayabiliryordum mesela Hogwarts Legacy ya da miles morelse kasama oluyordu ama yine de oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış hatırlamıyor isem bazı oyunlar farklı bazı gereksinimler istiyor. Mesela, bu aldığınız hatanın aynısı bazı oyunlarda da alınıyordu ama şu an TLOU mıydı yoksa farklı bir oyun muydu tam emin olamadım. ahmet elmacı dedi: Hocam çoğu oyunu oynayabiliryordum mesela Hogwarts Legacy ya da miles morelse kasama oluyordu ama yine de oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Zaten açsa bile, herhalde 144p ile oynarsınız ve önünüzü göremesiniz.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 810 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ekim 2023 #14 ahmet elmacı dedi: Hocam çoğu oyunu oynayabiliryordum mesela Hogwarts Legacy ya da miles morelse kasama oluyordu ama yine de oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'ya da xCloud kullanırsanız ve internetiniz iyi ise akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ahmet elmacı dedi: Hocam çoğu oyunu oynayabiliryordum mesela Hogwarts Legacy ya da miles morelse kasama oluyordu ama yine de oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW'ya da xCloud kullanırsanız ve internetiniz iyi ise akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.